Dolar 32,2474
Euro 34,6643
Altın 2.396,40
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

AK Partili Ocak: “Birlikte Bu Memlekete Hizmet Edelim”

AK Partili Ocak: “Birlikte Bu Memlekete Hizmet Edelim”
REKLAM ALANI
11 Ocak 2024 00:22
211

AK Parti Diyarbakır il başkanı M. Raşit Ocak ve beraberindeki heyet, DHA’ya ziyaret gerçekleştirdi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği Demirören Haber Ajansı(DHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Emrah Kızıl ve çalışma arkadaşlarını ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Ocak, Diyarbakır’da kim olursa olsun hizmet götüreceklerini ve bu konuda ister vatandaş olsun, ister basın mensubu olsun herkesle istişare halinde olacaklarını söyledi.

AK Parti olarak hizmet belediyeciliğini Diyarbakır’a da getirmek için çalışacaklarını belirten Başkan Ocak; “Yeni yönetimimizi kurduk. Bu kadroyla Diyarbakır’da dedikoduya mahal vermeyecek şekilde hizmet edeceğiz. Diyarbakır’da kim olursa olsun, derdini dinleyip kapısına gideceğiz. Biz oturmaya gelmedik, sahada olacağız ve herkesin kapısına gideceğiz. Partimizin başarısı için yorulmadan, sıkılmadan çalışacağız. Bu iş gönül işidir, yürek işidir. Gönülden olmadan bu iş yapılmaz. Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkan adayımız Allah izin verirse 15 Ocak’ta açıklanacak. İlçe belediye başkan adaylarımız da 15 Ocak ve 30 Ocak tarihleri arasında genel merkez tarafından açıklanacak. Adaylarımızın açıklanmasının ardından gece gündüz demeden çalışmalarımızı hızlandırıp, 1 Nisan sabahında kentimizi AK belediyecilikle tanıştırmış olacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.