Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

AK Parti, Yerel Seçim Sürecini Başlattı

AK Parti, Yerel Seçim Sürecini Başlattı
REKLAM ALANI
12 Kasım 2023 00:03
300

AK Parti Genel Merkezi Mart ayında yapılacak yerel seçim takvimini belirledi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısıyla seçim sürecinin startını verdi. AK Parti, yerel seçimlerde başvuruda bulunacak adaylardan büyükşehir belediye başkanlığı için 50 bin TL, il belediye başkanlığı için 30 bin TL, ilçe belediye başkanlığı için 20 bin TL, meclis üyeliği için de 10 bin TL talep edecek.

Büyükşehir belediye başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı 9-17 Kasım tarihleri arası, belediye meclis üyeleri içinde bu süre 3 Aralık tarihine kadar devam edecek. Parti genel merkezinin aldığı kararla bu yıl yapılacak başvurulardan alınacak başvuru ücretleri insanı yardım olarak Gazze’ye gönderilecek.

Ön başvuru işlemlerini internet üzerinden yapacak olan aday adayları daha sonra başvuru formunu belirlenen başvuru ücretini yatırdığına dair dekontu ve beraberinde istenilen diğer belgeleri bulundukları il ve ilçe başkanlıklarına götürerek ıslak imzalı bir şekilde teslim ederek başvurularını tamamlamış olacaklar.
Resmi açıklama sonrası konuşan Ocak ; “Sürecin partimize, ülkemize ve Diyarbakır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Partiye gönül veren, şehrine, ilçesine ve beldesine hizmet etmek isteyen tüm dava arkadaşlarımızın bu süreçte aktif görev almasını bekliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.