Dolar 32,4074
Euro 34,7498
Altın 2.429,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Yenişehir İlçe Müftülüğüne Bağlı Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı Düzenlendi

Yenişehir İlçe Müftülüğüne Bağlı Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı Düzenlendi
REKLAM ALANI
10 Ağustos 2023 13:11
200

Yenişehir İlçe Müftülüğüne bağlı Yaz Kur’an kursunda okuyan öğrenciler için İlçe müftülüğü organizasyonundan “Yaz Kur’an kursu Kapanış” programı düzenlendi.

 

ARA REKLAM ALANI

Selahaddin Eyyubi konferans Salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, İl Müftüs yardımcısı Fatime Kartı, Yenişehir İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafii Bilik, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Yaz Kur’an kursu öğrencisinin okuduğu Kuranı kerim tilavetiyle açılan programın açılış konuşması İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafında yapıldı.

 

Selamlama konuşması için sahneye gelen Yenişehir İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafii Bilik, gayretlerinden dolayı başta Kur’an kursu öğreticilerine ve yazın bu sıcağında Camilerimizi ve Kur’an kursullarımızı dolduran çocuklara ve öğrencilere büyük emekleri olan velilere teşekkür etti. Bilik, bu organizasyonda emeği geçenlere de şükranlarını sundu.

 

Yaz Kuran kursu öğrencilerin çeşitli ekinlikleri ile devam eden program, bugüne kadar binlerce çocukla buluşan “Tarih Yazan Çocuklar” tarafından tiyatro gösterinde bulunuldu.

 

Yaz Kuran kursunda okuyan öğrenciler arasında dereceye giren öğrenilere verilen hediye ile program son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.