Dolar 34,0713
Euro 38,0672
Altın 2.832,60
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Kızıltepe Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Pazartesi Günü Açılıyor

Kızıltepe Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası Pazartesi Günü Açılıyor
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2024 11:22
133

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Kızıltepe’de yapımı tamamlanan 110 yataklı Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının Pazartesi günü itibariyle faaliyete geçeceği müjdesini verdi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Beraberindeki Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin ve Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ile birlikte Kızıltepe Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasını ziyaret eden Vali Akkoyun, burada incelemelerde bulundu.

Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ve görevlilerden bilgi alan Vali Akkoyun, 110 yatak kapasiteli Kızıltepe Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının bu hafta itibariyle faaliyete geçmesi için talimat verdi.

Burada açıklamalarda bulunan Vali Tuncay Akkoyun, Mardin’de yapılan sağlık yatırımlarını değerlendirdi.

Vali Akkoyun; Kızıltepe Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası ile ilimizde özel ve kamu hastanelerimizde 1.856 yatak kapasitesine ulaştık. İnşallah Mardin Şehir Hastanemizin de tamamlaması ile birlikte ilimizdeki toplam yatak kapasitesi 2.600 civarında olacaktır. Mardin Şehir Hastanemizin fizik gerçekleşmesi şuanda % 35 civarındadır. 2025’in sonlarına doğru da inşallah Şehir Hastanemizin açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetini sunmayı planlıyoruz.
Kızıltepe Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binamızın tüm araç gereçleri ve donatımı yapıldı. Pazartesi itibariyle hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Sağlık yatırımımızn hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun daha sonra Mardin Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.