Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Özel Hastaneler Ayarında Hizmet Veren Hastane: Polatlı Duatepe Hastanesi!

Özel Hastaneler Ayarında Hizmet Veren Hastane: Polatlı Duatepe Hastanesi!
REKLAM ALANI
11 Haziran 2024 14:52
163

Türkiye’nin birçok bölgesinden devlet hastaneleriyle ilgili sıkça şikayetler gündeme gelirken, Ankara Polatlı’daki Duatepe Devlet Hastanesi ise özel hastaneleri kıskandıracak bir performans sergiliyor. Hastanenin hijyen koşulları, 65 yaş üstü hastalara verdiği özel hizmetler ve suda doğum servisi, kadın doğum hastanelerinin kendilerini sorgulamalarına neden olacak derecede yüksek seviyelerde.

Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde, başta Diyarbakır olmak üzere birçok ilde sağlık alanında yaşanan kalite kaybına karşın, bazı illerde devlet hastanelerinin sunduğu yüksek standartlar “Nitelikli ve hümanist kimliklerin olağanüstü gayretleri sağlıkta hala umut var” dedirtiyor.

ARA REKLAM ALANI

Özel bir haber çalışması için Ankara’nın Polatlı ilçesine giden muhabirimizin yolu Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi ile kesişti. Hastanenin temizlik ve hijyen konusundaki titizliği dikkat çekerken, farklı alanlarda dünya standartlarında hizmet verdiği gözlendi.

YAŞLI VATANDAŞLARIMIZ İÇİN YAŞAM MERKEZİ

Hastanenin Başhekimi Ali Meteoğlu’nun kontrolünde gerçekleştirilen yenilikler saymakla bitmiyor. Yaşlı hastalar için kurulan Yaşam Merkezi’nde, 80 yaş üstü hastalar bekletilmeden muayene ediliyor. Temiz ve bakımlı bir ortamda, uzmanlar tarafından yapılan tetkik ve tedavilerin ardından hastalar, tekerlekli sandalyelerle kapıya kadar uğurlanıyor. Gerektiğinde, 80 yaş üzeri hastaların evlerinde de gerekli tetkik ve tedaviler uygulanabiliyor. Yaşam Merkezi personeli, sempatik ve güler yüzlü tavırlarıyla hastalara moral veriyor.

ENGELLİ BİREYLERE ÖZEL AYRICALIK

Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi, görme, işitme ve diğer engel kategorileriyle ilgili sürekli eğitim alan personeliyle, engelli bireylere özverili hizmet sunuyor.

SUDA DOĞUM ÜNİTESİ TÜRKİYE’DE 6. SIRADA

Türkiye’de sadece altı hastanede bulunan suda doğum hizmeti, Ankara bölgesinde ise sadece Duatepe Devlet Hastanesi’nde sunuluyor. Bu hizmet, son yılların en popüler doğum yöntemi olarak başarılı bir şekilde hayata geçiriliyor.

Başhekim Ali Meteoğlu liderliğinde sınırsız hizmet sunan Duatepe Devlet Hastanesi, engelli ve gazilere yönelik hizmetler, evde bakım, dünyadaki gelişmelerin aktarıldığı konferanslar ve sürekli kendini yenileyen uzman ekibiyle dikkat çekiyor.

Sosyal etkinlikler konusunda da oldukça aktif olan hastane yönetimi, personelin moral ve motivasyonunu artırmak için çeşitli aktiviteler düzenliyor. (HABER: AHMET BEŞENK)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.