Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

DİYARBAKIR ÇOCUK HASTANESİ’NE ELAZIĞ’DAN ATAMA YAPILDI

Diyarbakır Çocuk Hastanesi Başhekimliğine Elazığ’lı olup Adıyaman Gerger Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapan Uzman Dr. Semih Canpolat atandı.

DİYARBAKIR ÇOCUK HASTANESİ’NE ELAZIĞ’DAN ATAMA YAPILDI
REKLAM ALANI
27 Temmuz 2021 19:54
3.586

Adıyaman Gerger Devlet Hastanesinde başhekim olarak görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Semih Canpolat, Diyarbakır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimliğine atandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da görev yapmanın kendisi için bir onur olduğunu belirten Başhekim Canpolat, “Diyarbakır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi önemli sayıda nüfusa hizmet veren bir kurumdur. Başta Diyarbakır halkı olmak üzere, çevre il, ilçe ve köylerden hastanemize başvuran vatandaşlarımızın kaliteli bir sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir. İdarecilerimizin desteğiyle personellerimizle bir bütün olarak tüm vatandaşlarımıza kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Kapımız herkese açıktır. Ekibimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte sorunların üstesinden geleceğiz. Hastanemiz ve Diyarbakırımız için hayırlı olsun, her zaman halkımızın yanındayız” dedi.

 

BAŞHEKİM UZM.DR. SEMİH CANPOLAT KİMDİR

 

1986 yılında Kovancılar ‘da doğdu. 2013 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi  (İngilizce) Bölümünden mezun oldu. 2013-2015 yılları arasında İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesinde Pratisyen Hekim olarak çalıştı. 2015 yılında İş Yeri Hekimi Uzmanı oldu. 2015 – 2019 yılları arasında Elazığ Fırat Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Adıyaman üniversitesi Tıp Fakültelerinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünde çalışarak ihtisasını tamamladı. 2019 yılı itibariyle Adıyaman Gerger Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapmakta iken, 16 Temmuz 2021 tarihinde Diyarbakır Çocuk hastalıkları Hastanesine Başhekim olarak atanıp görevine başlamıştır. İleri derecede İngilizce ve orta düzeyde Almanca bilip, evli ve 1 çocuk babasıdır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.