Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
BİST 9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

DİYARBAKIR SAĞLIK CAMİASINDA SKANDAL GÖREVDEN ALMA!

21 Ekim 2020 tarihinde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atanan Dr. Muhammet Asena görevden alındı.

DİYARBAKIR SAĞLIK CAMİASINDA SKANDAL GÖREVDEN ALMA!
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2021 20:39
5.606

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Asena’nın neden görevden alındığıyla ilgili resmi makamlardan henüz bir açıklama yapılmazken Diyarbakır halkı Asena’nın neden görevden alındığını merak içinde bekliyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Göreve geldikten sonra hastanede birçok çalışma yapan, hastanenin yatak sayısını arttırıp, pandemiyle mücadelede canla başla çalışan Asena’nın görevden alınması Diyarbakır kamuoyu ve sağlık camiasında şaşkınlıkla karşılandı.

 

Başhekim Asena’nın görevden alınmasının ardından Diyarbakır sağlığında önümüzdeki süreçte diğer hastanelerde de görevden almaların olabileceği iddia ediliyor.

 

Konuyla ilgili görüştüğümüz Başhekim Asena, şu açıklamalarda bulundu; “Bir aydır İl Sağlık Müdürüyle bir sürtüşme içerisindeydik. Herhalde fazla çalıştık. Bunlar çalışan insanı sevmezler. Yaptığım başarılı bir çok çalışma vardı. Hakkımı helal etmiyorum. Hastanemde hekim olarak vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceğim.”

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.