Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Diyarbakır Sağlığında ‘Batman’ Devri

Diyarbakır Sağlığında ‘Batman’ Devri
REKLAM ALANI
25 Haziran 2022 01:04
2.725

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünde Batman’da görev yapan bürokrat devri başladı. 

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır İl Sağlık Müdürü olarak Dr. Mehmet Hakan Pamukçu atandıktan sonra yaptığı atamalarla Diyarbakır sağlığında ‘Batman Devri’ni başlattı.

 

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü olan Pamukçu, iki eski çalışma arkadaşını Batman’dan Diyarbakır’a getirdi.

 

Daha önce Batman Bölge Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Op. Dr. Süleyman Öden’i yıllardır Kamu Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan Abidin Tüzün’ün yerine getirdi.

 

(Ümit Yaman)

 

Batman İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ümit Yaman’ı da Destek Hizmetleri Başkanı olarak atadı. Geçtiğimiz günlerde de Batman’dan Diyarbakır’a bir çok bürokrat getirilmiş ve bu kamuoyunda rahatsızlığa neden olmuştu.

 

 

OP. DR. SÜLEYMAN ÖDEN KİMDİR

 

Batman Bölge Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Op. Dr. Süleyman Öden, 1977 yılında Diyarbakır da doğdu.İlk ve ortaöğretimini Diyarbakır’da tamamladı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu.2002-2006 yılları arasında Bingöl Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak çalıştı. 2006 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi kliniğine yerleşti.2011 yılında genel cerrahi uzmanı ünvanı aldıktan sonra 2011-2017 yıllarında batman bölge devlet hastanesinde genel cerrahi uzmanı olarak çalıştı. 2017 yılında Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak çalıştı. 2017 -2019 yılında Batman İl Sağlık Müdürlüğü’nde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı olarak çalıştı. Temmuz 2019 yılından beri Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.