Dolar 32,2613
Euro 34,7399
Altın 2.399,11
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

30 Ağustos Zafer Bayramı Floor Curling Turnuvası Sona Erdi

30 Ağustos Zafer Bayramı Floor Curling Turnuvası Sona Erdi
REKLAM ALANI
27 Ağustos 2023 14:46
407

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Floor Curling Diyarbakır İl Temsilciliğince düzenlenen, 30 Ağustos Zafer Bayramı Floor Curling Turnuvası tamamlandı.

Floor Curling Diyarbakır İl Temsilciliği’nin bu yıl birincisini düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Floor Curling Turnuvası sona erdi. 26 Ağustos 2023 tarihinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Floor Curling Turnuvası 8 okul takımından 100’e yakın sporcunun katılımıyla Seyrantepe Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.

ARA REKLAM ALANI

Renkli görüntülere sahne olan turnuvada genç kızlar kategorisinde KİPTAŞ Lisesi birinci, Şehit Mehmet Mecit Yalçın Anadolu Lisesi ikinci, Vali Aydın Arslan Fen Lisesi üçüncü, Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi dördüncü olurken, yıldız kızlarda Piri Reis Ortaokulu birinci, Atatürk Ortaokulu ikinci oldu. Gençler karma kategorisinde ise Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi birinci, KİPTAŞ Lisesi ikinci, Yenişehir MTAL üçüncü oldu.

Turnuva da dereceye giren takımlara madalyaları Floor Curling İl Temsilcisi Remziye Kılınçer ile hakem ve antrenörler tarafından verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü nedeniyle bu turnuvayı düzenlediklerini belirten Kılınçer , “Öncelikle, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu sağlayan süreçteki en önemli dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, kahraman ordumuz ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir. Yüce Türk Milleti’nin verdiği onur ve büyük bir mücadele neticesinde, zaferle sonuçlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü gururla kutluyorum. Bizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıl dönümü nedeniyle bu turnuvayı düzenledik. Turnuvaya katılan bütün sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.