Dolar 34,0033
Euro 37,8557
Altın 2.819,96
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 25°C
Cum 24°C

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlıkları Masaya Yatırıldı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlıkları Masaya Yatırıldı
REKLAM ALANI
6 Eylül 2024 21:27
79

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında Valilik Hevsel Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, kaymakamlar, İl Milli Eğitim Müdürü ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Toplantıda 2024-2025 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları detaylı şekilde ele alındı. Okullardaki hijyen tedbirleri ile okul çevrelerinde alınacak güvenlik önlemleri bir başka gündem maddesi oldu. Vali Zorluoğlu, tüm okulların ihtiyaçlarının karşılanması için gereken çabanın gösterileceğini vurguladı.

Toplantıda bu yıl 1, 5 ve 9 uncu sınıflarda uygulanmaya başlanan yeni müfredat konusu da masaya yatırılan hususlardan biri oldu. Vali Zorluoğlu, kaymakamlara öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğinin sağlanması için azami gayret gösterilmesi talimatını verdi. Ayrıca her ilçenin kendi şartlarını dikkate akarak öğrenci başarısını artıracak projeler geliştirmesi gerektiği vurgulandı.

Vali Zorluoğlu, başarının sadece sınav sonuçlarıyla ölçülemeyeceğini, öğrencilerin sosyal başarılarının da önemli olduğunu vurguladı. Toplantıda idarecilerin görüş ve önerilerini dinleyen Vali Zorluoğlu, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek tüm öğrenci ve öğretmenlere başarı temenni etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.