Dolar 32,4470
Euro 34,7535
Altın 2.440,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

“14 Mayıs’taki Başarıyı Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Seçerek Taçlandıracağız”

“14 Mayıs’taki Başarıyı Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı Seçerek Taçlandıracağız”
REKLAM ALANI
25 Mayıs 2023 21:59 | Son Güncellenme: 25 Mayıs 2023 22:15
568

MHP Kayapınar Başkanı Baver Bulut, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Bulut, 14 Mayıs seçiminde parti olarak Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç aldıklarını, bu sonucu taçlandırmak için de 28 Mayıs’ta yapılacak 2. tur seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek bir oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini söyledi.

ARA REKLAM ALANI

MHP’nin Diyarbakır tarihinde son 35 yılın en yüksek oy oranını aldığını belirten Başkan Bulut; “Partimin başarılı olması için yaptığımız çalışmaların meyvesini 14 Mayıs’ta yapılan seçimde aldık. Kayapınar’da bir önceki seçime göre yüksek bir oy sayısı ve MHP’nin Diyarbakır’da en çok oyu aldığı ilçe oldu. Bu sonuç beni ziyadesiyle mutlu etti. Partimiz, Diyarbakır’da il başkanımız Miktat Arslan başkanlığında güzel hizmetler yaparak vatandaşın takdirini kazandı. Teşkilat olarak toparlanıp önce 28 Mayıs’taki 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmak, ardından da partimizi gelecek sene yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık startını vereceğiz” dedi.

Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların işsizlikten dem vurduğunu aktaran Başkan Bulut; “Parlamentoya en çok milletvekili göndererek Cumhur İttifakı’nın hükümeti kuracak gücü bize veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Cumhur İttifakı’nın yeni iktidarında Türkiye’nin yeni yüz yılında ülkemizin dünyada söz sahibi olan ve dünya gündemini belirleyen ülke olacağı için şimdiden sevinçliyim. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin siyasi anlamda yaptığı başarılı hamlelerle hem partimiz, hem de Cumhur İttifakı’nın güçlenmesi sağlanmıştır. Bizler de ilçe başkanı olarak bu kutlu davanın birer neferleri olarak ilimizde partimizin bayrağını korkmadan, titremeden, cesaretli bir şekilde dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.