Dolar 32,4859
Euro 34,7114
Altın 2.405,92
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

“104 Yıl Önce Yakılan Meşale, Geleceğimize Işık Tutuyor”

“104 Yıl Önce Yakılan Meşale, Geleceğimize Işık Tutuyor”
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2023 22:07
590

MHP Çermik İlçe Başkanı Sinan Varol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

ARA REKLAM ALANI

104 yıl önce Samsun’da yakılan meşalenin tüm yurdu destansı bir dirençle aydınlatmaya başladığını belirten Başkan Varol; “ 19 Mayıs 1919’da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk inanç, azim ve kararlılıkla Milli Mücadeleyi başlattı. O gün yakılan özgürlük meşalesi bugün milyonlarca gencin ellerinde geleceğimize ışık tutmaktadır. Bugünkü bağımsızlığımızı ve varlığımızı şüphesiz ki o günlerde verilen kahramanca mücadeleye borçluyuz. Türk gençliğine olan güvenini her fırsatta dile getiren Ulu Önderimizin, devrimlerine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dün olduğu gibi bugün de sahip çıkacağız. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma yolunda verilen şanlı mücadeleyi ve fedakârlığı unutmayarak ve aydınlık geleceğe inanarak, güzel bir gelecek için ilerlemeye devam edeceğiz. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve özlemle anıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.