Dolar 34,0778
Euro 38,0489
Altın 2.833,75
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

YSP: “Erdoğan’ın Başkan Olmasına Müsaade Etmeyeceğiz”

YSP: “Erdoğan’ın Başkan Olmasına Müsaade Etmeyeceğiz”
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2023 15:33
209

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna ilişkin açıklama yapan YSP Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça, “Bir kez daha ikinci tur seçimlerinde ‘senin başkan olmana müsaade etmeyeceğiz’ diyoruz” dedi.

 

ARA REKLAM ALANI

Yeşil Sol Parti 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili Diyarbakır’da basın toplantısı düzenledi.

 

Toplantıda konuşan HDP Diyarbakır İl Başkanı Zeyyat Ceylan, 14 Mayıs’taki seçimlerde usulsüzlük yapıldığını ifade etti. Seçimde istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Ceylan, “Kürt siyaseti ve kurumları, iktidarın 1’inci turda kazanmasına müsaade etmedi. Bizler AKP’nin baskı politikalarına ve birinci turda yapılan usulsüzlüklere izin vermeyeceğiz. Bu son 6 günde de, milyonlarca insanı ikna ederek, sandığa göndereceğiz. Halkımıza çağrımız; daha güçlü şekilde sandıklara giderek iradelerin göstersinler. AKP ve MHP iktidarını gönderelim. Sandıklarımıza oylarımıza da sahip çıkalım” dedi.

 

‘BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ’

 

Yeşil Sol Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça da, 2015’te Erdoğan’ a karşı yürüttükleri kampanyaya dikkat çekerek, “2015 seçimlerinde nasıl ki ‘seni başkan yaptırmayacağız’ dediysek, bir kez daha Erdoğan’ın başkan olmasına izin vermeyeceğimizi ifade ettik. Bir kez daha ikinci tur seçimlerinde ‘senin başkan olmana müsaade etmeyeceğiz’ diyoruz” dedi. Akça da sandıkları gitme çağrısında bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.