Dolar 32,4744
Euro 34,8431
Altın 2.451,36
BİST 9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yeni MHP İl Başkanı Resmen Göreve Başladı

Yeni MHP İl Başkanı Resmen Göreve Başladı
REKLAM ALANI
2 Ekim 2022 13:50 | Son Güncellenme: 2 Ekim 2022 13:58
2.744

Aylardır boşta olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı’na geçen gün yeni il başkanı ataması yapıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

MHP Genel Merkezi tarafından ataması yapılan Miktat Arslan, bugün itibariyle resmen göreve başladı.

 

Göreve gelir gelmez ilk röportajını Sonhaberlerim.com internet haber sitesine veren Arslan, Diyarbakır’daki vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu kutlu yola çıktıklarını ve önümüzdeki süreçte memleket için faydalı çalışmalar yapacaklarını ve bazı ilçelerde değişime gideceklerini söyledi.

 

“YÜCE MEVLAM HAYIRLI HİZMETLER NASİP ETSİN İNŞALLAH”

 

Partisinin Genel Merkezi tarafından Diyarbakır İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini belirten Arslan; “Bana bu görevi layık gören başta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye, Teşkilat İşleri Başkan yardımcımız Semih Yalçın’a ve emeği geçen tüm büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Yıllardır yürüttüğüm Ergani ilçe başkanlığı görevimde, Genel Başkanımın emrinde, davamın ve partimin hizmetinde bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadım. Allah’ın izniyle çıktığımız bu kutlu yolda aynı şekilde devam edeceğim. Yüce Mevla’m Diyarbakır il başkanı olarak öncelikle ülkemizin güzide şehirlerinden biri olan şehrimize, milletime, devletime ve partime hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

 

“İŞİMİZ ZOR, YOLUMUZ ÇETİN”

 

İşinin zor, yolunun çetin olduğunu belirten Arslan, bir enkaz devraldığını belirtti. Arslan; “Çıktığımız bu kutlu yolda gönlü vatan ve bayrak sevdasıyla çarpan bütün hemşerilerimizi de yanımda görmek isterim. Peygamberler ve Sahabeler şehrinin güzel insanları bizi yalnız bırakmayın, desteklerinizle Diyarbakır’ımızı daha güzel bir şekilde temsil edelim. ‘Bir kötülük gördüğünüz zaman elinizle, gücünüz yetmezse dilinizle, ona da gücünüz yetmezse kalben buğz ediniz.’ Hadisinden yola çıkarak, benim de siz değerli hemşerilerimden ricam, bu kutlu yolda gücü yeten yanımızda olsun, gücü yetmeyen diliyle bize destek olsun, buna da gücü yetmeyen kalbinde bize sevgi beslesin, kalben bize destek olsun diyor sizleri Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

 

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAKTIR”

 

Başkanlık sürecinde yanında olanlara teşekkür eden Arslan; “Kutlu şehir Diyarbakır İl Başkanlığı tarafıma tevdi edildikten sonra bana desteklerini esirgemeyen, beni telefonla arayıp mesaj atan güzel dileklerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Önümüzdeki günlerde yeni yönetimimi belirleyeceğim. Bu süreçte ince eleyip sık dokuyarak Diyarbakırlıların kalbinde yer edinen bir MHP il yönetimini birlikte inşa edeceğiz. İl başkanı olarak atanmam öncelikle memleketim Diyarbakır ve ilçem Ergani olmak üzere hayırlara vesile olsun. Herkese kapımız sonsuza kadar açık olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“BAZI İLÇELERİMİZDE DEĞİŞİMLER OLACAK”

 

Göreve başladıktan sonra ilk icraatlerinden biri olarak yönetimini belirlemek olduğunu aktaran Arslan, ardından şu açıklamayı yaptı; “MHP, son yıllarda Diyarbakır’daki vatandaşların sürekli uğradığı bir parti haline gelmişti. Vatandaşlarımızla güçlü bir bağ kurduk. Bu bağı yeniden kurarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bir de bazı ilçelerimizde kan değişimine gideceğiz. Güçlü bir ekiple çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki süreçte merkez ve kırsaldaki bazı ilçelerde değişimlerin olmasının ardından seçime hazır bir kadro oluşturacağız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.