Dolar 37,9772
Euro 41,6773
Altın 3.708,46
BİST 9.379,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 19°C
Hafif Yağmurlu
Diyarbakır
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 23°C
Pts 23°C

VALİ KARALOĞLU, EMEKÇİLERİN BAYRAMINI MESAJLA KUTLADI

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Münir Karaloğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesiyle mesaj yayınladı.

VALİ KARALOĞLU, EMEKÇİLERİN BAYRAMINI MESAJLA KUTLADI
30 Nisan 2021 23:40

Vali Karaloğlu, mesajında emek ve alın teriyle, birlik ve dayanışmayla şehrimizin kalkınması için çalışan işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

 

Vali Karaloğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; “Şehrimiz asırlar boyu suyunu cennetten alan Dicle’si ve bereketli Hevsel’i ile emeği bereketle buluşturmuş, insanlığa can olmuş asırlık emeğin kadim bir tezahürüdür. Biz de Diyarbakır olarak medeniyetlerimizden aldığımız mirasla dünden bugüne üretiyor, emeği değere dönüştürüyoruz.  Hemşehrimiz şair Sezai Karakoç’un da dediği gibi “Diriliş yolu, alın teri yoludur.” Biz bu anlayışla, Diyarbakır’da oluşan güven ve huzur ortamıyla, şehrimizin her bir ferdiyle birlikte şehrimiz ve ülkemiz adına çalışıyor, alın terimizle üretiyor ve yarınlarımız için güçlü bir ekonomi inşa ediyoruz. Tüm Diyarbakır olarak her alanda kendi diriliş destanımızı yazıyoruz. Alın teriyle ıslanan toprak kurumaz. Diyarbakır olarak tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte bereketli toprağımızı alın terimizle ıslatmaya, toprağımıza emek ekip bereket görmeye ve yarınlarımıza güçlü bir miras bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Diyarbakır’ımızın refahı, kalkınması ve yarınları için alın teri döken tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Emeğine Sağlık Diyarbakır.”

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.