Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Vali Demirtaş, ‘Stokçuluk’ ve ‘Fahiş Fiyat’ Denetimlerini Sürdürüyor

Vali Demirtaş, ‘Stokçuluk’ ve ‘Fahiş Fiyat’ Denetimlerini Sürdürüyor
REKLAM ALANI
13 Mart 2022 16:07
1.638

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, marketlerde stokçuluğa ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı gerçekleştirilen denetimlerine devam ediyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Vali Demirtaş, beraberinde Ticaret İl Müdürü Mustafa Aydın, Zabıta Daire Başkanı Kinyaz Köle ve zabıta ekipleri ile birlikte stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı zincir ve yerel marketleri gezerek özellikle yağ satış reyonları başta olmak üzere gıda ürünlerinin stok durumu, raf, kasa fiyatlarını ve marketlerin depolarını denetledi.

 

Reyonlarda seçilen bazı ürünlerin reyon fiyatı ile kasa fiyatı karşılaştıran Vali Demirtaş, iş yeri sahiplerini fahiş fiyat ve stokçuluk yapmamaları konusunda uyararak fırsatçılığa ve stokçuluğa asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

 

Denetimlerinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Vali Demirtaş, Mardin genelinde bütün ilçelerde kaymakamların başkanlığında kurulan komisyonlarca denetimlerin sürdürüldüğünü dile getirerek vatandaşların tedirgin olacağı herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi.

 

Türkiye’nin bir bolluk merkezi olduğunu ifade eden Vali Demirtaş, “Bugün de Pazar denetimlerimize devam ediyoruz. Şu an ürünlerde özellikle temel gıda maddelerinde ciddi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyoruz. İnşallah denetimlerimiz devam edecek. Yoğun bir kar yağışı oldu. Bir aksama olmayacak. Özellikle yağ konusunda bir sıkıntı yok.

 

Vatandaşlarımız rahat olsun. Temel gıda malzemesinde sıkıntımız yok çünkü Türkiye bir bolluk merkezi. Bu konuda vatandaşlarımızın tedirgin olmasına hiç gerek yok.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.