Dolar 32,5717
Euro 34,9981
Altın 2.460,27
BİST 9.899,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Stadın Adı Artık Tahir Elçi Stadyumu

Stadın Adı Artık Tahir Elçi Stadyumu
REKLAM ALANI
1 Aralık 2022 11:56
1.589

Amedspor’un taraftar grupları, Diyarbakır Stadyumu’nun ismini bundan sonra Tahir Elçi Stadyumu olarak kullanacaklarını açıkladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Barikat ve Mor Barikat taraftar grubu Twitter hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Barikat & Mor Barikat olarak bugünden itibaren Diyarbakır Stadyumu olarak bilinen mevcut stadımızın ismini ‘Amed Tahir Elçi Stadyumu’ olarak kullanacağımızı kamuoyuna ve büyük Amedspor taraftarına bildirmek istiyoruz.“

 

 

HDP’Lİ VEKİLDEN KANUN TEKLİFİ

 

Bu arada HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Diyarbakır Stadyumu’nun İsminin Amed Tahir Elçi Stadyumu olması için kanun teklifi verdi.

 

TAHİR ELÇİ KİMDİR?

 

Tahir Elçi, Diyarbakır Baro Başkanı iken 28 Kasım 2015’te Sur’daki tarihi 4 Ayaklı Minare önünde katledildi. Elçi’nin katilleri halen tespit edilemedi. Elçi, her yıl olduğu gibi bu yıl da tarihi 4 Ayaklı Minarenin önünde anıldı. (Kaynak: Amidahaber)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.