Dolar 32,3452
Euro 34,9039
Altın 2.396,93
BİST 10.185,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

SOYLU’DAN O SORUYA CEVAP!

Bakan Soylu’dan “Sokağa çıkma yasağı neden o saatte ilan edildi?” sorusuna yanıt

SOYLU’DAN O SORUYA CEVAP!
REKLAM ALANI
11 Nisan 2020 21:12
1.034

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasağının duyurulması için neden o saate kadar beklendiği sorusuna “Erken saatte açıklasaydık, bazı ülkelerde gördüğümüz, izlediğimiz gibi marketlere akın olsaydı daha mı iyi olacaktı?” ifadelerini kullandı.

 

ARA REKLAM ALANI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün gece ilan edilen 2 gün sokağa çıkma yasağıyla ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi.

 

Bakan Soylu, “Sokağa çıkma yasağının duyurulması için neden o saate kadar beklendi?” sorusuna “Yasak kararını açıklayan ülkelerin hangi saatte aldıklarını hatırlıyor musunuz? Tecrübe önümüzde, erken saatte açıklasaydık, bazı ülkelerde gördüğümüz, izlediğimiz gibi marketlere akın olsaydı daha mı iyi olacaktı?” şeklinde yanıt verdi.

 

“BÖYLE BİR ORTAM DAHA MI İYİ OLURDU?”

 

Soylu, “Yağmalarcasına marketlerden tuvalet kağıtlarına, gıda malzemelerine nasıl hücum edildiğini bir hatırlayın. Böyle bir ortam çok daha mı iyi olurdu, yoksa daha mı kötü olurdu?” şeklinde yanıt verdi.

 

“AKIN EDEN İNSAN SAYISI ABARTILACAK BOYUTTA DEĞİL”

 

Soylu ayrıca, “İtalya sokağa çıkma yasağını hangi saatte ilan etmiş hiç baktınız mı?” sorusunu yöneltti. Bu kapsamda, önceki gece yarısı 1-1,5 saat içinde marketlere akın eden insan sayısının da öyle abartılacak boyutta olmadığını belirtti. Soylu, “Bunu tespit edebiliyoruz, 250 bin kadar insan hareketi görüldü, o da kısa sürede durdu” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.