Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

SİLVAN’DA MİNİBÜS VE SERVİS ŞOFÖRLERİ DERNEK KURDU

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren minibüsçüler ve servis şoförleri dernek kurdu.

SİLVAN’DA MİNİBÜS VE SERVİS ŞOFÖRLERİ DERNEK KURDU
REKLAM ALANI
22 Temmuz 2021 19:21
1.442

Silvan Minibüs ve Servis Şoförleri Yardımlaşma Derneği adı altında toplanan şoförler yıllardan beri yaşadıkları sıkıntıların korona virüs salgını döneminde daha da arttığını belirterek, seslerini duyurmak, sorunlarına çözüm bulmak için böyle bir karar aldıklarını söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Dernek kurucularından Azadi Tanış, “İş hayatımızda bir çok olumsuzluklara karşın servis taşımacılığı yapan bir çok arkadaşımız sömürülürken, pandemi sürecinde sorunlarımız ikiye katlandı. Bundan sonra batıda ve komşu il ilçelerde bir servis şoförünün hakları nelerse, buradaki servis şoförünün de hakları onlar olacak. Öğrencilerimizin rahat etmesi içinde araçlarımızın iç konforları düzenlenecektir. Ancak şoför ve minibüsler gerekli haklarını alacaklardır. Sömürüye son, sömürülen şoförler olmayacak. Minibüs ve servis şoförleri derneği olarak bu alanda çalışan arkadaşlarımızı bir araya getirip haklarımızı arama konusunda ortak hareket etmek için bu derneği kurduk. Geçici yönetimimizi oluşturduk, en kısa zamanda genel kurula giderek, kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.