Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

“Ramazan Ayı Maddi Ve Manevi Mükâfatların Bol Olduğu Bir Aydır”

“Ramazan Ayı Maddi Ve Manevi Mükâfatların Bol Olduğu Bir Aydır”
REKLAM ALANI
3 Nisan 2022 00:15 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2022 00:16
1.494

Başkan Mehmetoğlu’ndan Ramazan Ayı Mesajı

 

ARA REKLAM ALANI

AK Parti Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Ramazan ayının rahmet, merhamet ve bereket ayı olduğuna değinen Başkan Mehmetoğlu, maddi ve manevi mükafatların sınırsız olduğu bu mübarek ayın bin aydan daha hayırlı olduğunu söyledi.

 

Başkan Mehmetoğlu, yayımladığı mesajda, şu ifadeleri kullandı; “Ramazan ayı paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. Bizi biz yapan gelenek ve değerlerimiz bu mübarek ayda daha kuvvetli hale gelir. Ramazan ayının milletçe bütünleşeceğimiz, barışın etrafında kenetleneceğimiz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu iklimde asıl olan aç ve susuz kalmak değil, Allah’ın rızasını kazanmak uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Böylesi bir sevgi bizi Hakka ve hakikate, insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır. Bu vesile ile hem kendi ruhumuzu fethetmek hem de gönüller kazanabilmek için Mübarek Ramazan Ayı’nın ilçemizde, ülkemizde ve tüm İslam Aleminde barış, sevgi, birlik, dayanışma, sağlık, sıhhat ve esenlik içinde yaşanmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.