Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Öğrencilere Bahar Şenliği Etkinliği Düzenlendi

Öğrencilere Bahar Şenliği Etkinliği Düzenlendi
REKLAM ALANI
13 Mart 2024 16:41
112

Lider Koleji ve Dicle Üniversitesi Bilim, Teknoloji ve Yazılım Kulübü, öğrencilere yönelik bir bahar şenliği ve ödül töreni düzenledi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Siber Koza iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilere keyifli bir zaman geçirme ve başarılarını kutlama fırsatı sundu. Bu etkinlik, okul ve üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirmenin yanı sıra gençler arasında bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı hedefliyordu.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve DÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay Akçadağ da programda yer aldı. Rektör Karakoç, gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisinin desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, eğitimin geleceğin liderlerini yetiştirmede kritik bir rol oynadığını belirtti. Etkinlik, öğrencilerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmakla kalmayıp, okul ve üniversite arasındaki iş birliğini güçlendirerek geleceğe umutla bakma fırsatı sağladı.

Kolej ve üniversite iş birliğiyle düzenlenen bu etkinlik, öğrencilere yeni deneyimler kazandırırken kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.