Dolar 32,5309
Euro 34,9239
Altın 2.438,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

MHP’li Ava, Okulları Geziyor

MHP’li Ava, Okulları Geziyor
REKLAM ALANI
14 Mayıs 2023 14:22
233

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, seçimlerin yaşandığı bugün kendi ilçe sınırları içerisinde yer alan okulları geziyor. 

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

Partisinin oylarına sahip çıkılması için kendisine bağlı sandık görevlilerine uyarılarda bulunan Ava, sahada olduğunu ve seçimde Cumhur İttifakı’nın yeniden iktidar olması için her yerde olacağını söyledi.

Başkan Ava, yaptığı açıklamada; “Bugün ülkemiz açısından çok önemli olan bir seçim yaşıyoruz. Başta partim ve Cumhur İttifakı’nın yeniden iktidar olması için herkesten daha çok çalışıyoruz. Çünkü bugünkü seçimde vatandaşlarımızın iktidarımızda yaptığımız icraatleri, yatırımları ve hizmetleri oylayacağı bir seçimdir. Allah’ın izniyle bu seçimde alnımızın akıyla ve halkımızın da takdiriyle yeniden iktidara geleceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde ülkemizin yeni yüz yılında dünya lideri olan bir ülke konumuna gelecektir” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.