Dolar 32,4890
Euro 34,7286
Altın 2.402,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

DEVA PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINA İLK ADAY ‘HAMDUSENA ACUN’

Siyasetçi ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamdusena Acun, DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

DEVA PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞINA İLK ADAY  ‘HAMDUSENA ACUN’
REKLAM ALANI
29 Nisan 2020 22:48
1.687

Yıllardır siyasetin içinde olan ve 31 Mart 2019’da Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hamdusena Acun, noterden tasdiklediği projelerle, ve dünyada ilk sefer otobiyografisini şiirle anlatan aday olarak dikkat çekti.

 

ARA REKLAM ALANI

DEVA Partisi Diyarbakır il başkanlığına adaylığını açıklayan Acun; “Öncelikle kentimin, halkımın ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazanı Şerifi’ni en samimi duygularımla kutluyorum. 11 Ayın Sultanı Şehri Ramazan, sinesinde Kadir Gecesi’ni barındıran ve bizleri Ramazan Bayramı’na ulaştıran mukaddes bir zaman dilimidir. Tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetler ve ettiğimiz duaların, Yüce Rabbimin İzzet-i Dergahı’nda kabul olmasını, en kalbi duygularımla niyaz ediyorum” dedi.

 

Türkiye siyasetinde yeni bir sese ihtiyaç olduğunu belirten Acun, şunları söyledi: ‘Ülkemin siyasetinde, artık yeni yüzlere ve yeni projelere ihtiyaç var. Son dönemde ülkemiz genelinde yaşanan sorunlar, giderek daha derinleşmektedir. Vatandaşlar olarak, mağduriyet yaşamaktayız. Nitekim eski Bakanlarımızdan Ali Babacan, ‘Demokrasi ve Atılım Partisi’ni kurarak siyasete yeni bir renk ve heyecan kattı. DEVA Partisi kısa zamanda geniş halk kitleleri tarafından karşılık bularak, ülkemiz genelinde il ve ilçe teşkilatlarını kurmaya başladı. Senelerdir siyasetin içinde yer almış biri olarak, ben de ülkem ve Diyarbakır ilimizin yaşadığı sorunlara kayıtsız kalamazdım. Yakın çevrem, iş dünyası çeşitli meslek gruplarına, işsiz ve farklı parti mensupları insanlarla, defalarca kez görüşerek istişarelerde bulundum. DEVA partisine katılarak, projelerimi ve hedeflerimi bu siyasi hareketin içinde gerçekleştirmek istediğimi beyan ettim. Aldığım geri dönüşler bir hayli olumlu oldu. Aldığımız dualar ve destekler, bizi cesaretlendirdi ve ‘Bismillahirrahmanirrahim’ diyerek, bu yola çıktık. Diyarbakır ve ülkemizin bir hayli çoğalmış sorunlarına çözüm üretmek, dünya çapında projeler üreterek, halkımızın hizmetine sunmak için kollarımızı sıvayarak önce iyi insan sonra alanında yetenekli ve başarılı insan diyen bu kadro hareketine dahil oldum. Yapılan öneriler, eleştiriler, çeşitli kişi ve kuruluşların fikir ve projelerini değerlendirdikten sonra DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına adaylığımı açıkladım. Bu kapsamda, Diyarbakır’a katkı sunmak isteyen tüm kişi ve kuruluşlarla bir araya gelerek, fikir alış verişinde bulunmak ve istişare etmeye hazır olduğumu belirtmek isterim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.