Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

MHP’den Kaymakam Akeller’e Tebrik ve Destek Açıklaması!

MHP’den Kaymakam Akeller’e Tebrik ve Destek Açıklaması!
REKLAM ALANI
20 Ocak 2024 23:02
439

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, DİYARBAKIR’ın Kulp ilçesinde, Kaymakam Burak Akeller ile imam M.K. arasında cuma namazında hutbe nedeniyle çıkan tartışmaya ilişkin açıklamada bulundu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Arslan, açıklamasında Kulp Kaymakamı Burak Akeller’in hassasiyeti ve devlet adamlığı için tebrik edilerek baş tacı edilmesi gerektiğini söyledi.

Kaymakam Akeller’in imama haddini bildirdiğini aktaran Başkan Arslan; “Medeniyetler ve Sahabeler şehri olan Diyarbakırımızın güzide ilçesi Kulp’ta Kuba Camii’nde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu haftaki Cuma Hutbesi’nde şehitlerimizin ruhuna atfen Rahman suresini okurken şehitler kısmını baskı altında olduğunu iddia ederek okumayan cami imamını Kulp İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Burak Akeller hutbe sırasında uyarmış ve Rahman suresini doğru ve eksiksiz okumasını sağlamıştır. Bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyor, Aziz hatıraları karşısında saygıyla eğiliyoruz. İmam diye geçinen bu şahsa haddini bildiren değerli İlçe Kaymakamımız Burak Akeller’e hassasiyeti ve devlet adamlığı tavrı için şükranlarımızı sunar, her daim yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Kutsallarımıza ve değerlerimize dil uzatan her kim olursa olsun öfkemizden nasibini alacak, bu ülkenin şehitlerine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkanlar baştacı yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.