Dolar 32,3387
Euro 34,8388
Altın 2.384,93
BİST 10.259,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

MHP Kocaköy İlçe Kongresini Gerçekleştirdi

MHP Kocaköy İlçe Kongresini Gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
9 Eylül 2023 22:34
212

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kocaköy ilçe kongresi gerçekleştirildi.

 

ARA REKLAM ALANI

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Tek listeyle gidilen kongrede kullanılan oyların tümünü alan Cahit Efe, 3 yıllığına MHP’nin Kocaköy ilçe başkanı olarak seçildi.

Kongreye katılan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, ilçelerin kongre süreçlerinin devam ettiğini, hız kesmeden kalan kongreleri tamamlayacağını ve il kongresi için hazırlıkları sürdürdüğünü söyledi.

MHP’nin Kocaköy ilçe başkanı olarak seçilen Cahit Efe, kongreyle ilgili olarak; “Allah’ın izniyle kazasız belasız ilçe kongremizi yaptık. İl Başkanımız Miktat Arslan Beyin bize verdiği bu fırsat ve desteğiyle, aynı zamanda vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla Kocaköy ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz il başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kocaköy’lü hemşerilerimizin yüksek katılımıyla kazasız belasız bir kongre yaptık. Kongremizin başta ilçemiz Kocaköy’ümüz olmak üzere ilimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Kongreden sonra Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin liderliğinde partimizin ülke genelinde gösterdiği başarıyı burada da göstermek için gece gündüz çalışacağız, kapımız herkese açık olacak. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerimiz mevcuttur. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde dinleyip onların çözümü için gayret göstereceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.