Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

MHP Diyarbakır’da 4 İlçe Başkanını Görevden Aldı

MHP Diyarbakır’da 4 İlçe Başkanını Görevden Aldı
REKLAM ALANI
20 Şubat 2023 23:46
1.226

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında göreve gelen yeni Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır il başkanı Miktat Arslan, partisinin son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Diyarbakır’da daha önce birçok ilçe başkanını değiştiren ve yerine yenilerini atayan MHP, Diyarbakır’da Hani, Silvan, Bağlar ve Çınar ilçe başkanlarını değiştirdi.

 

Göreve geldiği günden beri bıkmadan usanmadan çalıştıklarını belirten Başkan Arslan, bu süreçte partisinin bayrağını Diyarbakır’da başarıyla dalgalandırdıklarını ve bu süreçte MHP’ye teveccühün arttığını söyledi.

 

“BAĞLAR, ÇINAR, SİLVAN VE HANİ İLÇE BAŞKANLARI DEĞİŞTİ”

 

Diyarbakır’da parti olarak birçok il ve ilçe teşkilatları olarak birçok değişiklik yaptığını belirten Başkan Arslan; “Göreve gelir gelmez Sur, Yenişehir, Dicle, Çermik ve Lice ilçe başkanlarımızı değiştirdik ve yerlerine yenilerini atadık. Aynı zamanda geldiğim ilçe olan Ergani’ye de yerime yeni ilçe başkanımızı atadık. Bu gün geldiğimiz noktada partimizin teşkilatlarını tamamlamak, bazı ilçe teşkilatlarımızı da yenilemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dün Hani ve Silvan ilçelerinin istifalarını alırken, bugün de münfesih olan Bağlar ve Çınar ilçe başkanlarımızı genel merkezimizin talimatıyla görevden aldık. Bu ilçelerimize en kısa zamanda yeni arkadaşları atayarak teşkilatlarımızı tamamlamış olacağız” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNDE YER EDİNECEK ÇALIŞMALAR YAPTIK”

 

Göreve geldiği günden beri teşkilatlarını güçlendirmek için çalışmalar yaptığını aktaran Başkan Arslan; “Bizi bu göreve layık gören genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’ye ve teşkilat başkanımız Prof. Edip Semih Yalçın’ın talimatları doğrultusunda partimin adını ve bayrağını başarıyla dalgalandırdık. Göreve gelir gelmez devraldığımız enkazı ortadan kaldırmaya çalışırken, bir taraftan da partimizle ve davamızla ilgili vatandaşlarımızın gönlünde yer edinecek çalışmalar yaptık. Kentimizdeki vatandaşlarımız, partimizin Diyarbakır’da olmasından duydukları memnuniyeti bize iletiyor. Göreve geldiğimiz zaman çok kısa süre geçmesine rağmen teşkilatlarımla birlikte partimin Elazığ’daki açık hava mitingine muazzam bir konvoyla katılım sağlarken, ülkücü davanın, milliyetçi hareketin Diyarbakır’da geldiği noktayı Türkiye’nin her yerine gösterdik ve daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

“ÇETİN BİR YOLDA İLERLİYORUZ”

 

Partisinin Diyarbakır’da başarılı olması için teşkilatlarında değişikliklere gittiğini vurgulayan Başkan Arslan; “Genel Başkanımızın dik duruşu ve cesareti bizim de çalışma azmimizi artırıyor. Biz Genel Başkanımız ve liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’yi örnek alarak sahada vatandaşlarımızın kalbine dokunmak ve davamızı gönüllerde yeşertmek için canla başla çalışıyoruz. Yolumuz çetin ve dikenlidir, tempomuza ayak uyduramayacak kim varsa onlarla yollarımızı ayırıp yerine çalışacak arkadaşları atayacak güce ve yeteneğe sahip bir partiyiz. İlimizde teşkilatlarımı güçlendirme çalışmalarımız devam ederken bir yandan da depremin etkisini hissettirdiği kentimizde vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasında üzerimize düşeni yapıyoruz. Allah’ın izniyle her türlü zorluğun üstesinden gelerek çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Depremde vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Bu süreçte bir günde 5 bine yakın kişiye sıcak yemek ikramında bulunduk. Aynı zamanda deprem mağduru vatandaşlarımızın soba ve battaniye ihtiyaçlarını giderirken aynı zamanda yüzlerce aileye de gıda kolisi desteğinde bulunduk. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar, bundan sonra yapacağımız çalışmaların teminatı olup daha güçlü bir MHP’yi Diyarbakır’da hissettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

“5 İLÇE TEŞKİLATIMIZI BİR AN ÖNCE BELİRLEYECEĞİZ”

 

Diyarbakır’da bir yandan depremin yaralarını devlet ve hükümet olarak sararken bir yandan da partisinin teşkilatlarını güçlendirdiklerini belirten Başkan Arslan; “Göreve geldikten hemen sonra teşkilatlarımızı güçlendirme çalışmalarına başladık. Daha önceki ilçe teşkilatlarımızından Kayapınar, Sur, Yenişehir, Kocaköy, Ergani, Dicle, Eğil, Çermik, Çüngüş, Hazro, Kulp ve Bismil teşkilatlarımız şuan çalışmalarını sürdürüyor. Bugün görevden aldığımız Bağlar ve Çınar ilçe teşkilatlarımızın yanında Hani, Silvan ve Lice ilçelerimizde de bir an önce başarılı olabileceğimiz, partimizin bayrağını korkmadan ve cesaretli bir şekilde dalgalandıracak yeni arkadaşlarımızı belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.