Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan oldu

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan oldu
REKLAM ALANI
7 Ekim 2023 21:52
459

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır 14. Olağan Kongresi gerçekleşti.

(HABER & FOTOĞRAF: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

 

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nın tek listeyle yapılan 14’üncü olağan kongresinde Miktat Arslan, başkanlığa seçildi.

 

 

MHP İl Başkanlığı’nın 14’üncü il kongresi, Kayapınar ilçesindeki bir düğün salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli’in mesajı okundu.

Kongreye partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri Necmi Yıldırım ve Alper Erdem, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Batman, Bingöl ve Elazığ il başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede, 2022 yılı Ekim ayında genel merkez tarafından geçici il başkanı olarak atanan Miktat Arslan, il başkanı olarak seçildi.

 

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

MHP’nin Diyarbakır il başkanı olarak seçilen Miktat Arslan; “Bu kutsal görevin onur ve gururunu yaşarken sorumluluğumuzun ne kadar uzun olduğunun bilincinde olarak görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bu şerefli ve milli görevi bir bayrak yarışı görüyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Başarıya giden yolda yorulmayacağız, yılmayacağız, hep beraber kenetleneceğiz ve bayrağımızı zirveye dikeceğiz. Diyarbakır, Türkiye’nin ve Türk Dünyasının parlayan yıldızı olacaktır” dedi.

“İSMİ MİLLET, KENDİLERİ ZİLLET”

Kongrede söz alan MYK üyesi Necmi Yıldırım; “Brüksel’in, Washington’un ülkemizdeki taşeronlarına birlik, kardeşlik ve huzurumuzun temeline adeta dinamit yerleştirmeyi amaç haline getirmiş ve bunun için çalışan sözde millet ama kendisinin yaptığı işlerle zilletin temsilcisi olan zillet ittifakına halkımız, milletimiz 2023 seçimlerinde adeta bir şamar vurmuştur” dedi.

“DİYARBAKIR’DAN BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARIRSAK BU DÜNYAYA TOKAT OLUR”

Diyarbakır’da ülkücü olmanın zor iş olduğunu belirten MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver; “Küfrün, emperyalizmin bütün gücüyle saldırdığı ki maneviyatını ve muhteviyatını değiştirmek için milyarlarca lira, milyarlarca dolar kaynak ayırdığı bir dönem, bütün uluslararası ihanet şebekelerinin kol gezdiği, dünyadaki Müslüman Türk düşmanı tüm istihbarat örgütlerinin fink attığı Diyarbakır’da ülkücü olmak yürek ister. Diyarbakır Başbuğ Alparslan Türkeş’tir, Diyarbakır bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’dir. Diyarbakır Ziya Gökalp’lerin, Süleyman Nafiz’lerin, Cahit Sıtkı Tarancı’ların Diyarbakır’ıdır. Bugün biz Diyarbakır’a baktığımızda Dicle Nehri’ni gördüğümüzde Dicle Nehri’nin özlemlerimizi taşıdığını, sevdalarımızı yüzdürdüğünü görüyoruz. Biz Diyarbakır Sur’larına baktığımızda binlerce yıllık kardeşliği görürüz, başka bir şey göremeyiz. Biz eğer Diyarbakır’dan bir milletvekili çıkarırsak bu dünyaya tokat olur” ifadelerini kullandı.

 

İşte Diyarbakır MHP’nin yeni yönetimi;

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.