Dolar 32,2959
Euro 34,6960
Altın 2.408,02
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

MHP Bağlar Kongresinde ‘Zazaoğlu’ Başkan Oldu

MHP Bağlar Kongresinde ‘Zazaoğlu’ Başkan Oldu
REKLAM ALANI
9 Eylül 2023 23:40
410

MHP’nin Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi kongresi yapıldı.

 (HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

 Tek listeyle gidilen kongrede Ekrem Zazaoğlu, kullanılan oyların tümünü alarak MHP’nin Bağlar İlçe Başkanı olarak seçildi.

Yoğun katılımla gerçekleşen kongreye MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

“10 İLÇENİN KONGRESİ YAPILDI”

 Kongrede konuşan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan; “Bugün itibariyle Diyarbakır’ımızda 10 ilçemizin kongresini gerçekleştirdik. Kayapınar ve Yenişehir ilçelerimizin de kongresini 2 gün içinde yaparak kentimizde partimizin ilçe kongrelerini tamamlamış olacağız. Partimiz için yoğun geçen bu süreçte kadrolarımızı yenilemenin yanında partimize yeni mensupların da katılıyor olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu süreçte kongrelerimize yoğun ilgi gösteren başta Diyarbakırlı hemşerilerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burada yanımızda olan ve bizimle beraber hareket eden tüm gönüldaşlarımıza bundan sonraki süreçte el ele, birlikte hareket ederek partimizin başarısı için çalışacağız” dedi.

“KONGRELER TEK LİSTEYLE YAPILIYOR”

 Kongrelerin tek listeyle yapıldığını aktaran Başkan Arslan; “Genel merkezimizin uygun gördüğü şekilde ilçe kongrelerimiz tek listeyle yapılıyor ve seçilen başkanlarımız 3 yıllığına ilçelerinde partimizin bayrağını, üç hilali dalgalandırma şerefine nail oluyorlar. Biz, Genel Başkanımız Ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin her zaman emir ve talimatları doğrultusunda il yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe teşkilatlarımla beraber ilimizde partimizin başarısı için çalışacağız” dedi.

BAHÇELİ’NİN MESAJINI OKUYARAK GİRİŞ YAPTI

Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gönderdiği mesajı okuyan Başkan Zazaoğlu; “Bugün burada büyük Türkmen şehri Diyarbakır’ımızın gözde ilçesi Bağlar teşkilatımız adına olağan kongremizi gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Bağlar İlçe Teşkilatımızın yönetimine talip olduğumuz bu toyumuzun başta ilçemiz, ilimiz ve tüm ülkemize hayırlar ve esenlikler getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bizleri bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli Beyefendi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Dr. Edip Semih Yalçın ve il başkanımız, uç beyimiz Miktat Arslan olmak üzere bizler için oy kullanan tüm delegelerimiz ve ülküdaşlarımıza teşekkürü borç bilirim. Talip olduğumuz bu kutlu görevde öncelikli hedefimiz, bizi bu göreve layık gören büyüklerimiz ve bu kutlu dava uğruna hayatlarını feda etmekten asla imtina etmemiş Aziz Şehitlerimiz ile bedenlerini bayrak, vatan ve millet için siper etmiş Gazilerimize, ülküdaşlarımıza ve dava arkadaşlarımıza layık olabilmektir. Bunun yanısıra 24 Temmuz 2023 tarihinde Bilge Liderimiz tarafından halkımıza duyurulan ve yol haritası açıklanan “2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” yerel seçim programı doğrultusunda hızlıca çalışmalarımıza başlamak ve Bağlar ilçemizde tarihte görülmemiş bir zafere imza atarak inşallah Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını bu kutlu şehrin en yüksek noktasında dalgalandırmak bizim öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Allah yar ve yardımcımız olsun, Toyumuz kutlu olsun!” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.