Dolar 32,4135
Euro 34,7806
Altın 2.401,80
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Metinalı İş İnsanı Aktaş’tan İstihdama Büyük Katkı!

Metinalı İş İnsanı Aktaş’tan İstihdama Büyük Katkı!
REKLAM ALANI
17 Temmuz 2023 12:42 | Son Güncellenme: 17 Temmuz 2023 13:36
1.117

Diyarbakır’da Pınar Lahmacun işletmecisi olan Metina Aşireti mensubu Haydar Aktaş, 2 ortağıyla birlikte Bağlar ilçesinde bulunan Göletli Park içinde 2 katlı 350 kişiye hizmet verecek olan yeni şubesini açtı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

Ekonomik krizin derinden hissedildiği bir dönemde 3 ortağın birleşerek böyle bir yatırım yapması takdir topladı.

Ortaklarıyla birlikte Pınar Lahmacun’un ilk şubesinde 35 kişi istihdam eden Aktaş, açtığı yeni şubesinde istihdama 50 kişilik katkı sunarak 12 milyon yatırım yaptığı 2 katlı yeni şubesinde 350 kişilik bir kapasiteyle Diyarbakırlılara hizmet etmeye başladıklarını söyledi.

Metina Aşireti mensubu olan ve 500 kişinin katıldığı Mevlid yemeğiyle açılış yaptıklarını belirten Aktaş, “Diyarbakır’da 30 yıldır lokanta işletmeciliği yapıyorum. Daha önceki şubemizde yıllarca Diyarbakırlıların damak tadına hitap edecek şekilde hizmet ettik. Bugüne kadar binlerce insana hizmet ederken, onların işletmemizden memnun ayrılmaları için azami gayret gösterdik. Diyarbakır ve bölgenin kanaat önderlerinin dahil olmak üzere Metina Aşiretimizin mensuplarının kurduğu Metina Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Pirinççioğlu ve yönetiminin de katıldığı 500 kişilik bir mevlid yemeğiyle açılışımızı yaptık” dedi.

Yeni şubesinde insanların damak tadına hitap edecek bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini aktaran Aktaş; “İlk şubemizi kapatmadık. Orası bizim için çok önemli bir yer. İlk şubemizde 35 kişi çalışıyordu. Yeni şubemizin açılışında ortağım Musyan Aşireti mensubu Abdülhalim Börü ve Necmettin Geyik ile birlikte 12 milyon TL’ye yakın harcama yaptık. Şuanda 50 kişilik bir kadroyla Diyarbakırlı hemşerilerimize hizmete başladık. Pınar Lahmacun olarak hizmete başladığımız ilk günden beri temizlik, hijyen, müşteri memnuniyeti ve yemeklerimizin lezzeti en çok önem verdiğimiz konulardandır. Açılışa katılan vatandaşlarımıza, hemşerilerimize ve Metina Aşiretimin mensuplarına teşekkür ediyorum. Herkesi kendi evindeymiş gibi hissedeceği ve güzel yemeklerin tadına varacağı işletmemize bekleriz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.