Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Memleket Partili Ece: “İnce’nin Arkasındayız”

Memleket Partili Ece: “İnce’nin Arkasındayız”
REKLAM ALANI
12 Mayıs 2023 16:16 | Son Güncellenme: 12 Mayıs 2023 16:47
586

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamasının ardından Parti’nin Diyarbakır il başkanı ve 1. sıra milletvekili adayı olan Atilla Ece, Sonhaberlerim.com internet haber sitesine özel açıklamalarda bulundu. 

 

ARA REKLAM ALANI

Ece, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı seçimi için genel başkanlarının oy pusulasında hala fotoğrafı olduğunu ve Başkan İnce’nin arkasında olduklarını söyledi.

 

Ece, parti olarak mecliste Memleket Partisi’nin olması gerektiğini söyledi. Ece; “Yaklaşık 45 gündür her taraftan baskı vardı genel başkanımıza. Hem medyada, hem şantajla, hem olmayan delilsiz dekontlarla ilgili çok fazla baskılar vardı. Bu baskılar bir yere kadardı. Genel başkanımıza sürekli çekil diye baskılar yapılıyordu. Genel başkanımız iktidarın oylarını alıyordu, millet ittifakının oylarını değil. En son çıkan anketlerde de herkes bunu gördü. Şu ana kadar seçim ikinci tura kalacaksa bunu etkileyen tek kişi Muharrem İnce’ydi. Çok büyük baskı vardı ve artık insan olsa çatlarsın, taş olsan patlarsın ve genel başkanımız en son dayanamayıp geri çekilme kararını açıkladı. Bu kararı almasındaki en büyük etkenlerden biri de basında yer alan asılsız suçlamalardır. Video görüntüleri, sahte evraklar, sahte dekontlar bunu herkese yaydı, bizler bile gördük. 3 – 4 gün önce Ekrem imamoğlu’na yapılan taşlı saldırıda bile genel başkanımız kendi mitinginde bunu kınadı. Ama ne yazık ki genel başkanımıza yapılan saldırı karşısında ne genel basında ne bu siyasilerden hiçbirinden kınama mesajı gelmedi. Genel başkanımız sağlık problemi ile ve bu baskılar karşısında bir yere kadar dayanabildi ve dün bu kararı aldı. Genel başkanımız bu kararı aldığında da biz tüm örgüt olarak arkasında durduk, durmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Parti olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Ece; “Bundan sonraki süreçte tek amacımız memleket partisinin meclise girmesi için uğraşacağız. Ne sağda ne solda tek yol memleket diyoruz. Bizim her iki ittifaka da yakınlığımız yok. Genel başkanımızın resmi hala Cumhurbaşkanı adayı olarak oy pusulasının üzerinde yer alıyor.  Ona oy vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.