Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C

Mekke’nin Fethi coşkusu Bu Yılda Tüm Dünya’ya Yayılacak

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD), her yıl Türkiye’nin 81 ili ve yüzlerce bölgesinde, farklı noktalarda tertiplediği, Mekke’nin Fethi programı bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlanacak.

Mekke’nin Fethi coşkusu Bu Yılda Tüm Dünya’ya Yayılacak
REKLAM ALANI
30 Aralık 2021 17:47
1.666

 

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD), her yıl Türkiye’nin 81 ili ve yüzlerce bölgesinde, farklı noktalarda tertiplediği, Mekke’nin Fethi programı bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlanacak. AGD Diyarbakır Şubesi tarafından Mekke’nin Fethi’nin 1391. yılı münasebetiyle düzenlenecek olan program; 31 Aralık 2021 Cuma akşamı saat 19.00 da Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde başlayacak.

ARA REKLAM ALANI

 

FETİH RUHUNU KUŞANMANIN DERDİNDEYİZ

 

Fethin 1391. Yılında, “Aynı ruh ve mananın izinde” Mekke’nin Fethi programında buluşuyoruz. Mekke’nin Fethi programıyla ilgili AGD Diyarbakır Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, yıllardır Mekke’nin Fethi programı düzenlendiği hatırlatılarak;  “Mekke’nin Fethi’ni her yıl olduğu gibi aynı coşkuyla sesimizin ulaştığı tüm dünyadaki hanelerde kutlamak gayesindeyiz. Bilindiği üzere yeryüzünün ilk binası Kâbe’nin bulunduğu şehir olan Mekke, İslam ordularınca Ocak 630 tarihinde fethedilmiştir. Biz bu programları düzenlerken fethin hicri ya da miladi yıl dönümünü ya da fethin kronolojisini konuşmaktan ziyade fetih ruhunu kuşanmanın derdindeyiz” ifadeleri kullanıldı.

 

“7’DEN 70’E HERKESİ FETİH ÇOŞKUSUNA DAVET EDİYORUZ”

 

Birçok bölgede gerçekleştireceğimiz Fetih buluşmasının; Yeni Bir Dünya’nın kurulmasına ve 7 milyar insanlık âleminin saadetine vesile olması inancıyla programımıza 7’den 70’e, Edirne’den Kars’a, Avrupa’dan Afrika’ya, Balkanlardan Asya’ya aynı duyguyu paylaşan herkesi davet ediyoruz” denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.