Dolar 37,9963
Euro 41,8411
Altın 3.644,29
BİST 9.477,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 21°C
Yağmurlu
Diyarbakır
21°C
Yağmurlu
Çar 17°C
Per 14°C
Cum 12°C
Cts 10°C

MAZIDAĞI VE SAVUR İLÇELERİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mazıdağı ve Savur ilçelerinde doğalgaz alt yapı çalışmalarını başlatıyor.

MAZIDAĞI VE SAVUR İLÇELERİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR!
30 Nisan 2020 18:18

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Altyapı Koordinasyon Merkezi tarafından Mazıdağı ve Savur ilçelerinden alt yapı çalışmaları başlatılıyor.

 

Kısa bir içerisinde başlatılacak çalışmalar neticesinde Mazıdağı ve Savur ilçelerine doğalgaz verilmeye başlanacak. Artuklu, Kızıltepe, Midyat ve Yeşilli ilçelerinde daha önce başlatılan çalışmalar devam edecek.

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Mustafa Yaman, tüm ilçeleri doğalgaza kavuşturmak için sezonun açılmasıyla çalışmaların yeniden başladığını belirtti. Vali Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak dört bir koldan her alanda şehrimize konforu yaşatmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçen dönem başlatmış olduğumuz ve sezonun kapanması ile çalışmalarına ara verdiğimiz Artuklu, Kızıltepe, Midyat ve Yeşilli ilçelerinde çalışmaları yeniden başlatıyoruz. Korona virüs tehlikesi şehrimiz ve ülkemizden gittiği zaman çalışmalarımıza daha fazla hız vererek çalışmaların biran önce bitmesi için çalışacağız. Görevlendirme olarak atandığımız ilk gün söylediğimiz gibi tüm ilçelerimizi doğalgaz ile tanıştıracağız. Artuklu, Kızıltepe, Midyat ve Yeşilli ilçelerinin ardından şimdi de Mazıdağı ve Savur ilçelerimizde çalışmalarımız başlıyor. Kısa süre içerisinde başlatılacak çalışmalar salgının ardından hızlanarak artacak. Vatandaşlarımızı en kısa sürede doğalgaz ile buluşturmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.