Dolar 32,3672
Euro 34,6943
Altın 2.398,13
BİST 10.164,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Lavox Elektronik’ten “Siber Güvenlik ve Farkındalık Semineri”

Lavox Elektronik’ten “Siber Güvenlik ve Farkındalık Semineri”
REKLAM ALANI
16 Aralık 2023 12:29
219

 

Merkezi Diyarbakır’da olan Lavox Elektronik siber güvenlik konusunda bayilerini bilgilendirdi. Diyarbakır’da özel bir otelde gerçekleştirilen toplantıya, Diyarbakır ve bölgede faaliyet yürüten güvenlik firmaları yoğun ilgi gösterdi.

ARA REKLAM ALANI

Kendi ürünlerini üreten ve bayilerine sunan Lavox Elektronik siber güvenlik konusunda bayilerine bilgilendirme konferansı düzenledi.

 

Bayilere ve kurum It’cilerine yönelik olan siber güvenlik toplantısına  İstanbul ve yurtdışından  Sonicwall firma yetkilileri katıldı.

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz firma yetkilisi Şafak İzci sahte ürün ve inovatif ürün konularında kısa bilgi verdikten sonra şunları söyledi;

 

“Diyarbakır’da 2010 yılında faaliyete başlayan Lavox Elektronik  13 yılda yüzde 300 büyüme sağladı. Bin 400’den fazla ürün yelpazesi olan Lavox Elektronik büyümeye devam ediyor.  Türkiye’nin ve dünyanın tercih ettiği sayılı firmalar ile çözüm ortağı olarak çalışıyoruz. Çağımız teknoloji çağı, siber saldırıların en yoğun olduğu bir dönemdeyiz. Dolayısıyla bununla ilgili biz de, Sonicwall ile anlaşarak, müşterilerimize anahtar teslimi siber çözümler sunacağız.”

Toplantı sonrası hediye çekilişi ile şanslı isimlere hediyelerin verilmesinin yanısıra, yıl içerisinde en yüksek ciro yapan bayilere de plaket takdim edildi.

 

Lavox Elektronik yetkilisi Şafak İzci, Sonicwall ile daha güvenli ve erişilebilir alanlar oluşturmayı, verileri korumayı hedeflediklerini belirtti. Toplantı verilen yemeğin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.