Dolar 32,4056
Euro 34,7989
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Kulp’ta Yamaç Paraşütü Etkinliği Yapıldı

Kulp’ta Yamaç Paraşütü Etkinliği Yapıldı
REKLAM ALANI
18 Eylül 2022 18:59
1.467

Diyarbakır Kulp Belediyesince “Kültür Şenlikleri” kapsamında profesyonel pilotlarca yamaç paraşütü uçuş etkinliklerinin ikincisi yapıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Kaymakam Gözlet ve çok sayıda vatandaşların katıldığı etkinlik, profesyonel pilotlarca Hasandin Dağı’ndan Kulp Çayı kenarına iniş olarak gerçekleştirildi.

 

Kulp Belediyesince düzenlenen 2. Yamaç Paraşütü Uçuşları öğlen saatlerinde profesyonel pilotlarca Hasandin dağından Kulp Çayı kenarına iniş gerçekleştirildi. Uçuşlar akşam saatlerine kadar tekli pilotlar ve uçmaya meraklı vatandaşların katılımıyla davam etti. Etkinliğe Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa Gözlet, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Erkan Özgür ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

KULP’TA ŞAMPİYONA ÇALIŞMALARI

 

Yamaç Paraşütü etkinliğine katılan vatandaşlarla yakından ilgilenip sohbet eden Kaymakam Gözlet, “Kulp İlçesinde ikincisini düzenlediğimiz yamaç paraşütü uçuş organizasyonu hem pilotlar hem de izleyiciler tarafından heyecanlı ve zevkli geçti. Bu spora çok uygun olan ilçemizde, bu sporu yaygınlaştırmak ve uçmaya meraklı olan vatandaşlarımızı bu sporla tanıştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye genelini kapsayan Yamaç Paraşütü Hedef yarışmalarının ilçemizde yapılması için gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pilotlarımıza ve uçuşları izlemeye gelen vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

 

Kulp Belediyesi, etkinliğe katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulundu. Merak ve heyecan dolu bir şekilde pilotların uçuşlarını izleyen vatandaşlar uçuşa ara verildiği zaman diliminde canlı müzik dinleyip hareketli şarkılarda halay çekti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.