Dolar 32,5291
Euro 35,3100
Altın 2.466,52
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Kayyum Döneminde Bakanlığa Tahsis Edilmişti, Meclis Kararıyla Geri Alınarak Tadilata Başlandı!

Kayyum Döneminde Bakanlığa Tahsis Edilmişti, Meclis Kararıyla Geri Alınarak Tadilata Başlandı!
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2024 00:56
66

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha önce kayyım yönetimi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilen ardından DBB meclis kararı ile tahsisi iptal edilen Hazar Gölü kıyısındaki Gezin Gençlik Kampında ilaçlama ve tadilat çalışması başlattı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Elazığ’ın Maden ilçesi Gezin Mahallesinde yer alan Gezin Gençlik Kampı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kayyım yönetimi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmişti. Seçimin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, meclis kararı ile tahsisi iptal edildi.

ARA REKLAM ALANI

Çalışmalar 1-7 Temmuz arasında yapılacak

Kararın ardından DBB ekipleri, kampta 1-7 Temmuz tarihleri arasında ilaçlama ve tadilat çalışması yürütecek. Mülkiyeti belediyeye ait olan tesiste Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ilaçlama birimleri, karasinek, sivrisinek, hamam böceği, akrep ve yılanlar gibi zehirli hayvan sirkülasyonun yaşanmasına karşı ilaçlama çalışması yaptı. Aynı zamanda çevre temizliği, bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Tesis bir hafta kapalı kalacak

Yapılan ilaçlama çalışmasının ardından yurttaşların ilaçtan etkilenmemesi ve halk sağlığını korumak amacı ile tesis bir hafta süre ile mühürlendi. Tesis, 8 Temmuz Pazartesi günü itibariyle halkın ve çocukların hizmetine açılacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.