Dolar 32,9344
Euro 35,4142
Altın 2.462,77
BİST 10.767,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Kayıp Kız Çocukları, Evlerinden 8 Kilometre Uzaklıkta Sağ Olarak Bulundu!

Kayıp Kız Çocukları, Evlerinden 8 Kilometre Uzaklıkta Sağ Olarak Bulundu!
REKLAM ALANI
16 Haziran 2024 11:03
158

Diyarbakır’ın Hani ilçesi kırsal Kuyular Mahallesi’nde kaybolan akraba çocukları Sude Özkılıç (5) ve Zeynep Özkaya (4) insansız hava aracının görüntü belirlemesi üzerine ekiplerin yönlendirilmesi ve kokuya duyarlı köpeklerin tespitiyle 8 kilometre uzakta, Dicle ilçesi kırsal Kelekçi Mahallesi yakınında sağ olarak bulundu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’ın Hani ilçesi kırsal Kuyular Mahallesi’nde kaybolan akraba çocukları Sude Özkılıç (5) ve Zeynep Özkaya (4) için arama çalışması başlatıldı.

Hani ilçesi kırsal Kuyular Mahallesi’nde saat 15.00 sıralarında kaybolan akraba çocukları Sude Özkılıç ve Zeynep Özkaya’yı yakınları kendi imkanlarıyla bulmaya çalıştı. Aramadan sonuç alamayan aileler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’nde bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel de ekiplerle arama çalışmasına katıldı.

Bitkin halde olan çocuklar ilk müdahalenin ardından kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Sude ve Zeynep, kontrolün ardından ailelerine teslim edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.