Dolar 32,3687
Euro 34,7521
Altın 2.394,17
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

KAYAPINAR’DA PANDEMİ SÜRECİNDE 15 BİN İŞLETME DENETLENDİ

Kayapınar Belediyesi tarafından pandemi sürecinde, ilçedeki 15 bin işletme denetlendi.

KAYAPINAR’DA PANDEMİ SÜRECİNDE 15 BİN İŞLETME DENETLENDİ
REKLAM ALANI
20 Kasım 2020 15:42
726

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, asıl amaçlarının cezadan daha çok bilgi vererek, esnafların daha hijyenik bir ortam sağlaması olduğunu ifade etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar Belediyesi pandemi süreci nedeniyle ilçe merkezinde, Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğüne bağlı 25 personel ile semt pazarları, Alışveriş merkezleri, market, kafeterya, pastane ve restoranlarda denetim yaptı. Denetimlerde iş yerlerinin temizliği ile ürünlerin satışa uygun olup olmadığı, masa ve sandalyelerin sosyal mesafe düzeni kontrol ediliyor. Ekipler pandemi sürecinde ilçe merkezindeki 15 bin işletme denetim yapıldı.

 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, pandemi sürecinde sıkı denetimler yaptıklarını, esnaflara pandemi kurallarına uyması için uyarılarda bulunduklarını anlatarak, “Koronavirüs denetimleri kapsamında çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekiplerimiz şu anda kafelerde, restoranlara ve bu şekilde tüketim yapılan yerlerde denetimler gerçekleşiyor. Şu ana kadar yapmış olduğumuz denetimlerde toplam 15 bin iş yerini denetledik. Bizim amacımız farkındalık oluşturmak. Hem esnafın hem tüketicinin sağlıklı şekilde kurallara uymasını sağlamak. Bizim asıl amacımız cezadan daha çok bilgi vererek, esnafımızın daha hijyenik bir ortam sağlamasıdır” şeklinde konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.