Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

KAYAPINAR BELEDİYESNE TSE COVİD-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ

Kayapınar Belediyesi, ana hizmet binasında Covid-19 salgının önlenmesine yönelik olarak uygulanan faaliyetler kapsamında, TSE tarafından yayınlanan ‘Hizmet Sektörü için Covid-19 hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzunda istenen tüm kriterleri sağlayarak, Türkiye’de 9., Diyarbakır’da ilk TSE Covid-19 Güvenli Hizmet belgesini alan belediye oldu.

KAYAPINAR BELEDİYESNE TSE COVİD-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ
REKLAM ALANI
4 Şubat 2021 01:24
574

Kayapınar Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile ilgili olarak gerek dışarıda gerekse de hizmet binasında mücadelesini sürdürüyor.

 

ARA REKLAM ALANI

Salgın ile mücadele kapsamında Kayapınar Belediye Başkanlığı Ana hizmet binasında Covid-19 salgınının önlenmesine yönelik olarak uygulanan faaliyetler kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından yayınlanan “Hizmet Sektörü için Covid-19 hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu ” esas alınarak; tüm önlem, faaliyet ve kontroller tanımlanarak uygulamaya aldı.

 

Kayapınar Belediyesi, TSE’nin yayımladığı kılavuz doğrultusunda Başkanlığımızca yapılan faaliyetlerin belgelendirilmesi amacıyla, TSE Diyarbakır Belgelendirme Müdürlüğüne başvurdu. Başvurunun ardından TSE Uzmanları tarafından belediye hizmet binasında Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi denetimi gerçekleştirildi.

 

Yapılan denetim sonucunda ilgili kılavuzun istediği tüm kriterleri sağlayan Kayapınar Belediyesi, TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini almaya hak kazandı. Böylelikle, Belediye Ana Hizmet Binasında salgının yayılımının önlenmesi ve belediye personeli ile vatandaşların korunması amacıyla alınan tedbirler ve bu kapsamda yapılan çalışmaların belgelendirilmesi TSE tarafından gerçekleşerek, Kayapınar Belediyesi “Güvenli Hizmet” sağlayan kamu kurumları arasında yer aldı.

 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ünal Koç, düzenlenen mini bir tören ile “Covid-19 Güvenli Hizmet Belge”sini TSE Diyarbakır Müdürü Mehmet Genç’ten aldı.

 

Başkan V. Koç, Kayapınar Belediyesi’nin, Türk Standartları Enstitüsü(TSE) den Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini Türkiye’de alan 9., Diyarbakır’da ise ilk kez alan Belediye Başkanlığı olduğunu hatırlatarak, “TSE COVİD-19 Güvenli Hizmet Belgesi kapsamında Belediyemizce alınan önlem ve uygulamaların, salgın dönemi boyunca sürekliliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız hepimizin sağlığı açısından sizlerin de gayretleri ve destekleri ile devam edecektir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.