Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Kasımiye Millet Ormanı’nın Açılışı Yapıldı

Kasımiye Millet Ormanı’nın Açılışı Yapıldı
REKLAM ALANI
23 Eylül 2023 11:57
294

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi temaslarda bulunmak, Kasımiye Millet Ormanı’nın açılışını yapmak ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere Mardin’e geldi.

Kasımiye Millet Ormanı’nın açılışının ardından, Mardin Valiliği’nde, İl Protokolü tarafından karşılanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, karşılamanın ardından, Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçerek Vali/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ile bir süre görüştü.

ARA REKLAM ALANI

Daha sonra Bakan Işıkhan, valilik makamında Vali Tuncay Akkoyun’dan ilimiz hakkında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Valilik binasından ayrıldı.

Bakan Işıkhan’a ziyareti esnasında; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Ak Parti Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.