Dolar 39,1372
Euro 44,7492
Altın 4.235,97
BİST 9.277,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 30°C
Az Bulutlu
Diyarbakır
30°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 33°C
Cum 34°C
Cts 35°C

Kanseri Yenen Ali Asaf İçin Diyarbakır’da da Balon Uçurdular

Kanseri Yenen Ali Asaf İçin Diyarbakır’da da Balon Uçurdular
2 Haziran 2025 12:32

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Lösemi kanserini yendikten sonra en büyük dileği balon uçurmak olan Ali Asaf Demir (6) için balon uçurdu.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

Sancaktepe’de yaşayan Nalbur Samet Demir, oğlu Ali Asaf Demir’in (6) 2 yıl süren zorlu lösemi kanseri tedavisini başarıyla tamamlamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Baba Demir, paylaşımında, “Arkadaşlar bizim fazla çevremiz yok. Oğlum kanseri yendi, balon uçurmak istiyor. Gelir misiniz?” ifadelerine yer verdi. Kısa sürede binlerce kişiye ulaşan bu içten çağrı, büyük bir ilgiyle karşılandı.

Paylaşım sosyal medyada hızla yayılırken binlerce kişi Lösemiyi yenen Ali Asaf Demir’in dileğini gerçekleştirmek için Sancaktepe Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe gelerek binlerce balon uçurdu.

Diyarbakır’da 3 arkadaşın yaptığı çağrıya onlarca çocuk ailesiyle birlikte Sur ilçesi İçkale yerleşkesine gelerek yüzünü boyadı, oyunlar oynayarak halay çekti. Ardından balonları havaya uçurdular.

Etkinliği 2 öğretmen arkadaşıyla birlikte orgnize ettiğini belirten Elif Laike Pamuk(28); “Diyarbakır’dan Ali Asaf için bugün bir araya geldik Ali Asaf için tüm çocukları da mutlu etmek istedik üç arkadaş geçenlerde oturduk düşündük ne yapabiliriz diye burası kalabalık bir park burada çocuklarla oyunlar oynayalım yüz boyaması yapalım beraber güzel bir gün geçirelim istedik işte bugün böyle bir etkinlik ortaya çıktı temennimiz duamız bütün çocukların şifa bulmaktadır mutlu olması ve hep gülmesidir bugün burada sokak oyunları oynayacağız çocuklar sokak oyunlarını hasret kaldı sosyal medya telefon ve tabletten dolayı onlarla kutu kutu pense oynayacağız mendil var oynayacağız palyaço arkadaşlarımız yüz boyaması yapıyor” dedi.

 

 

En güncel Diyarbakır ve bölgesinden haberler, sonhaberlerim.com'da
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.