Dolar 32,3450
Euro 34,8014
Altın 2.390,27
BİST 10.235,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“İBRETİ ALEM OLSUN DİYE NETANYAHU İDAM EDİLMELİDİR”

İşadamı ve siyasetçi Cemal Natık Toy, Mescid-i Aksa’ya saldıran İsrail’e sert tepki göstererek yazılı açıklamada bulundu.

“İBRETİ ALEM OLSUN DİYE NETANYAHU İDAM EDİLMELİDİR”
REKLAM ALANI
15 Mayıs 2021 17:40
2.552

Siyonist işgalcilerin, Mescid-i Aksa ve Kıble Mescidi’ne dönük saldırılarına tepki gösteren İşadamı ve siyasetçi Cemal Natık Toy, “Selahattin Eyyubi’nin yaptıklarıyla yetinen kardeşlerim, o eşsiz komutanlar üzerlerine düşeni yaparak Kudüs’ü fethedip bizlere emanet ettiler ama artık onlar aramızda olmadıklarına göre bizler varız, bizler ne yapıyoruz. Whatsapp’dan kınama mesajları, durum paylaşımları yaparak bu zulmün durmayacağını ve ibreti alem olsun diye İsrail devlet başkanı Binyamin Netanyahu’nun idam edilerek müzede sergilenmesi gerektiğini söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Geçtiğimiz dönem AK Parti Diyarbakır il başkanlığına adaylığını açıklayan Toy, İsrail ile ilişkilerimizi normalleştirelim diyen vicdandan yoksun insanlara sesleniyorum! Şirin göstermek istediğiniz alçak terör devleti İsrail’in neler yaptığına iyi bakın, bakın ki  bir daha şunların lehine bir tek güzel cümle kurmaya asla bir daha yüzünüz olmasın” dedi.

 

Sosyal medyadan paylaşımlar yaparak siyon rejiminin zulmünün durmasının imkansız olduğunu belirten Toy; “Öyle Tweet atmayla, süslü birkaç whatsapp durum sözlerini paylaşmayla olacak işler değil bu işler. Zevk ve sefasından zerrece taviz vermeyen Ortadoğu’nun Müslüman’ım diye geçinen devlet başkanları, mazlum Müslümanların ümit bağladığı Ortadoğu’nun Arap devletlerinin kağıt kaplanları! İsrail’in biz Müslümanların üzerinde oynadığı bu kanlı oyunu, oruç ayında kurbanlık koyun gibi katledilen çocukların ölümünü hala tribünden seyretmeye devam mı edeceğiz, yoksa sahaya inip bu zulme dur mu diyeceğiz, asıl mesele bu! Seyirci miyiz, oyuncu muyuz, her şeyden önce bunu netleştirmeliyiz, biz bu mücadelenin neresindeyiz? Ben kendi adıma söylüyorum. İsrail’in şu alçak terör devleti yıkılıncaya kadar, katlettiği çocukların ve öldürülen savunmasız silahsız insanların intikamı alınıncaya kadar, insanlıktan nasibini almamış devlet başkanları olan Netanyahu’nun tüm insanlığın vicdanında yargılanıp idam edilip kemikleri yüzyıllarca ibreti alem olsun diye etnoğrafya müzesinde tarihi eser olarak sergileninceye kadar bu uğurda hak, hukuk ve adalet için verilecek maddi, manevi, siyasi ve askeri  mücadeleyi desteklemek, Müslümanların haricinde kendine ben insanım diyen her bir insanın boynunun vicdani borcudur. Bizler böylesine bir mücadeleye destek sağlayacağımıza söz verebiliyor muyuz!… Yüce ALLAH ‘ın huzurunda Söz veriyorum, Şahid ol ya RAB!” diye konuştu.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.