Dolar 32,3538
Euro 34,7342
Altın 2.407,14
BİST 10.146,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

HÜDAPAR’dan ‘Dindar Gençlik’ Açıklaması

HÜDAPAR’dan ‘Dindar Gençlik’ Açıklaması
REKLAM ALANI
19 Eylül 2023 16:15
248

Kurşunlu Camii yerleşkesinde vatandaşlar ile bir araya gelen HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, dindar bir neslin yetişmesi için öncelikle dindar çocukların yetişmesi gerektiğini söyledi.

Kur’an Nesli Platformu tarafından Diyarbakır merkez Sur ilçesi Hazreti Süleyman Camii yerleşkesinde düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” programına katılan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, program sonrası Tarihi Fatih Paşa (Kurşunlu) Camii yerleşkesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Turgut, burada kısa bir konuşma yaparak bazılarının dindar gençlikten bahsedip meydanlarda kızlı erkekli yüzlerce genci kültürel festivallerle yoldan çıkartmaya ve yozlaştırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Dindar gençliğin yetişmesi için dindar çocukların yetişmesi gerektiğini vurgulayan Turgut, “Muhterem Kardeşler! Biz öyle bir meydandayız ki hem tarihi hem manevi yönü olan meydan… Madem öyle, burada bu meydanda bazı şeyleri söyleyeceğiz. Tarihe not geçmesi açısından burada bu meydanda bazı hakikatlerin dile getirilmesi lazım. Bugün günlerden öyle bir gün ki evvela Kur’an Nesli Platformu’nu tebrik etmek lazım. Zira bazıları dindar gençlikten bahsederken şu meydanda kızlı erkekli yüzlerce gencimizi sözüm ona kültürel festivallerle yoldan çıkartmaya, yozlaştırmaya çabalarken; Peygamber Sevdalıları Vakfı ve Kur’an Nesli Platformu gibi Allah için, Allah’ın dini için çalışan şu gençler, bugün bir kez daha başta ülkemize, sonra Dünya coğrafyasına şunu haykırdılar; dindar gençliğin yetişmesi için dindar çocukların yetişmesi lazım” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.