Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

“Her Şeye Rağmen” Filminin Galası Diyarbakır’da Yapıldı

“Her Şeye Rağmen” Filminin Galası Diyarbakır’da Yapıldı
REKLAM ALANI
2 Ekim 2023 15:58
195

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz’in paylaştığı “Her Şeye Rağmen” filminin galası Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan, yapımcılığını Verway’ın, yönetmenliğini ise Erdal Murat Aktaş’ın (EMA) üstlendiği filmin konusu, sevgisiz ve şiddet dolu bir ortamda büyüyen genç bir adamın, hayata sıfırdan başladığını, kariyer basamaklarını teker teker tırmandığını, dünya çağında bir network ustası olduğunu anlatıyor. Ancak o, çocukluk yaralarıyla yüzleşmenin yükünü ömür boyu omuzlarında taşır. Filmde, her ne kadar zor olsa da hayatta aşılamayacak hiçbir engel olmadığı gözler önüne seriliyor. Çocuk yaşta annesinden ayrı bir yaşam süren iş insanı İlhan Doğan’ın dramatik hayat hikâyesini konu ediyor.

Gerçekleşen galada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan iş insanı İlhan Doğan, filmin yurt içinde ve yurt dışında çok beğenildiğini söyledi. Kendi hayat hikayesinin film olmasının insanlara bir umut olmasını temenni ederek, kendi karakterini oynayan Erkan Petekkaya’ya teşekkür etti. Doğan, “Diyarbakırlılar Erkan Beyi çok seviyor. Erkan Bey, çok müthiş bir insan, çok müthiş bir oyuncu. Ben, hikayemi anlattım Erkan Bey ve oyuncular çok müthiş oynadı. Çok başarılı bir film çıktı” dedi.

 

Filmin başrolünde oynayan Erkan Petekkaya’da konuşmasında; “Gerçek bir hayat hikayesinde oynadım, önemli olan oydu. Oynarken çok büyük bir keyif aldım, çokta acı çektim. Çünkü zor bir hayat hikayesini oynadım. Filmin adı gibi ‘Her Şeye Rağmen’, insanlara umut ve sevinç verebilecek. Gerçekten çalışıp, dürüst olup, insanları sevip başarılı olunabilir. Film gerçek hikaye olduğu için buna kanıt oldu. Yaşayan birinin hayatını oynamak biraz zor oldu ama oda çok keyifliydi. Çünkü oynadığım insanı tanımak bambaşka birşey. Bu filmin içinde umut var. Diyarbakırlıların bu filmi görmesini istedim, onun için buradayız. İnşallah herkes filmi beğenir” diye konuştu.

Galaya, Vali Yardımcısı Murat Yıldız, Çermik Kaymakamı Vahit Yılmaz, Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, OSB YK Üyesi Yunus Yıldız, DTB Meclis Başlan Yardımcısı Mustafa Gündoğdu, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Diyarbakır Final Okulları Kurucusu Şahin Otu ve çok sayıda izleyici katıldı.

Filmin ardından katılımcılara teşekkür plaketi verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.