Dolar 32,4593
Euro 34,8389
Altın 2.433,35
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Güneydoğu’nun İlk Yapım Şirketi Açıldı

Güneydoğu’nun ilk yapım şirketi Diyarbakır’da açıldı.

Güneydoğu’nun İlk Yapım Şirketi Açıldı
REKLAM ALANI
12 Şubat 2022 21:52
1.740

Genç girişimci Kadir Tun tarafından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yeni yapılan konutlarda yapım şirketinin açılışı yapıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Sur ilçesinde yapılan yeni konutlarda açtığı yapım şirketiyle Güneydoğu’da bir ilki başardıklarını belirten Tun, buluştu birçok sinema film projesi olduğunu ve bunları zamanla filme çekeceğini söyledi.

 

Tunlar Yapım şirketinin açılışına AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Denli, basın mensupları, sosyal medya fenomenleri ile çevredeki vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Av. Denli, Tunlar Yapım şirketinin açılışıyla Diyarbakır’da bu alandaki büyük boşluğun dolduğunu söyledi.

 

“KAZANAN DİYARBAKIR OLUR”

 

Denli, açıklamasının devamında; “Sinema ve yapım sektörü Diyarbakır’da çok önemlidir. Gerçekten de Diyarbakır’ın ihtiyacının olduğu bir sektör. Diyarbakır, eğer bir sinema ve film alanında dizilerin çekildiği bir kent haline gelirse ve onunla ilgili güzel çalışmalar devam ederse hem Diyarbakır turizmi kazanır, hem Diyarbakır ekonomisi kazanır, hem de Diyarbakır halkı kazanır. Bunun içinde tabii ki aracılara ve bu işi yapanlara ihtiyaç var. Bu alanda kendini geliştiren sinema film çalışanları ile şirketlere ihtiyaç var. Güneydoğu’nun da bu alanda ilk büyük yapım şirketi olması hasebiyle girişimci kardeşimiz Kadir Tun’u tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Güneydoğu’nun ilk yapım şirketini açan genç girişimci Kadir Tun; “Açılışımıza gelen kıymetli dostlarım hepinize teşekkür ederim. Allah’ın izniyle güzel bir projemiz var yakında o projeyi hizmete sunacağız. İnşallah en kısa zamanda yazdığımız filmi vizyonda göreceksiniz. Bölgenin ilk yapım şirketi olmamızda Ayrıca bize gurur veriyor” dedi.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.