Dolar 32,4042
Euro 34,8052
Altın 2.433,61
BİST 9.983,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Gök: “Atatürk’ün Kaybını İlk Günkü Gibi Derin Bir Şekilde Hissediyoruz”

Gök: “Atatürk’ün Kaybını İlk Günkü Gibi Derin Bir Şekilde Hissediyoruz”
REKLAM ALANI
10 Kasım 2023 09:14
289

MHP Silvan İlçe Başkanı Fatih Gök, Ulu Önder Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Gök yayınladığı mesajda, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kaybını ilk günkü gibi, hala derin bir acı içinde yaşıyoruz. Ve yıllar geçtikçe Ulu Önder Atatürk’ün kaybını daha çok hissediyoruz” dedi.

Başkan Gök, Ulu Önder Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı, eşsiz deha, Türk Ulusunu içinde bulunduğu işgalden kurtarmak adına ilk adımı atan Ulu Önder Atatürk’ü kaybedişimizin 85. yılındayız. Türk Ulusu olarak acımız hala taze, hala ilk günkü gibi. Bizlere miras bıraktığı Cumhuriyet, ilkeleri ve devrimleri ile hala Türk Ulusuna önderlik etmeye devam ediyor. Çok iyi bilinmelidir ki; ne Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten vazgeçeriz, nede kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nden. Bizlerin bu günlere gelmesinde en büyük paya sahip Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla, minnetle ve şükranla anıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.