Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

“Gelişmiş Toplumlarda Bilgi Güç ve Otoritedir”

“Gelişmiş Toplumlarda Bilgi Güç ve Otoritedir”
REKLAM ALANI
11 Eylül 2023 21:37
346

MHP Çınar İlçe Başkanı Muhammed Yavuz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Yavuz, mesajında eğitim, kalkınma ve gelişmenin temelinin Türkiye’nin geleceği olduğunu, çocuklarımızın ve gençlerimizin ne kadar iyi yetiştirilirse, onlara ne kadar çok imkân sunulursa şehrimizin ve ülkemizin yarınlarının da o kadar parlak olacağını söyledi.

Yeni Eğitim Öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yavuz; “İnsanoğlu var olduğundan beri, yeni şeyler öğrenmek ve bilgiye sahip olmak istemiştir. Gelişmiş toplumlarda bilgi; güç ve otoritedir. Bilgiye ulaşmak için ise modern teknoloji ile donatılmış kurumlara ihtiyaç vardır. Bu kurumlar okullardır. Çocuklarımızın okullarında daha rahat eğitim ve öğrenim görebilmeleri adına bize düşen hizmetleri artırarak yerine getirmeye gayret ediyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılının öğretmenlerimize, ailelere ve Milli Eğitim camiamıza başarılı, huzurlu, hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.