Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

GAZİ YAŞARGİL’İN MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI!

SBÜ Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Turmuş görevden alındı. Görevden alınma gerekçesi ile ilgili yetkililerden bir bilgilendirme yapılmadı.

GAZİ YAŞARGİL’İN MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI!
REKLAM ALANI
6 Mayıs 2020 18:15
2.558

SBÜ Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Turmuş görevden alındı. Görevden alınma gerekçesi ile ilgili yetkililerden bir bilgilendirme yapılmadı.

 

ARA REKLAM ALANI

Aynı hastanede görev yapan iki müdür yardımcısı da başka birimlerde müdürlük görevine getirildi. 

 

Sağlık Bakanlığınca Covid-19 salgınında pandemi hastanesi olarak belirlenen SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Ahmet Turmuş görevden alındı. Görevden alınan Turmuş’un yerine Askeri Kartal,yeni müdür olarak atandı.

 

GÖREVDEN ALINAN İDARECİ SAYISI 5 OLDU

 

Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in talimatlarıyla uzun süreden bu yana Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Destek ve Kalite Müdürü Zeyni Akçay ile Müdür Yardımcıları Mehmet Sıddık Güzel, Mehdin Çolak ve Kadir Ekin daha önce görevden alınmıştı. Turmuş’un görevden alınmasıyla birlikte görevden alınan idareci sayısı 5’e yükseldi.

 

ONAT’LAR MÜDÜR OLDU!

 

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde daha önce müdür yardımcılığı görevini yürüten iki müdür yardımcısı Sağlık Müdürlüğü’nce, hastanedeki diğer birimlere müdür olarak atandı. Yeni açılan birim olan Teknik İşler Müdürlüğüne Hüseyin Onat,  Zeyni Akçay’dan boşalan Destek ve Kalite Müdürlüğüne de Ergin Onat atandı.

 

KAMUOYU MERAK EDİYOR!

 

Daha önce Sağlık Bakanlığı tarafından Diyarbakır’a gönderilen müfettişlerin yaptığı soruşturmalarla ilgili detaylar kamuoyu tarafından merak edilirken görevden alınmaların bu soruşturmalar neticesinde olduğu iddia ediliyor.

 

SEYFETTİN EKEN’in ÖZEL HABERİ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.