Dolar 32,4968
Euro 34,7913
Altın 2.436,90
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi Diyarbakır’da

Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi Diyarbakır’da
REKLAM ALANI
21 Aralık 2023 13:58
231

Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni projesi olan Mobil Basın Evi, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

GGC Sümerpark yerleşkesinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Mobil Basın Evi gün boyu Diyarbakır’daki gazetecilere hizmet sunmak üzere açıldı. Mobil Basın Evi’nde gazetecilerin ihtiyaç duyabilecekleri her türden ekipman, 3 kameralı ve rejili program çekimi, yayın ve montaj imkanını barındırıyor.

ARA REKLAM ALANI

Mobil Basın Evi, Diyarbakır’dan önce Mardin, Kahramanmaraş, Hatay, İskenderun, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Muğla ve Bodrum’a görev ziyaretlerinde bulundu, yerel gazetecilerin çekim ve ekipman kullanım taleplerini karşıladı. Araçta Gazeteciler Cemiyeti’nden iki teknik sorumlu kameraman ve yönetmen olarak bir editör de koordinatör olarak görev alıyor.

Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi ile ilgili detayları proje sorumlusu Kenan Şener ile GGC Eğitim ve Dış İlişkilerden sorumlu Y.K üyesi Hozan Adar, Mobil Basın Evi ekipmanlarıyla yaptıkları bir program ile anlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.