Dolar 32,2818
Euro 34,6566
Altın 2.413,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Feshedilen MHP Teşkilatından Şok Açıklama

Feshedilen MHP Teşkilatından Şok Açıklama
REKLAM ALANI
17 Haziran 2022 19:26
1.570

Diyarbakır’da feshedilen MHP yönetimi son yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Açıklamada münfesih üyelerinin, MHP eski İl Başkanı Cihap Kayaalp’ın tutuklanması ile hiç bir bağlantısının olmadığı vurgulandı.

 

MHP Diyarbakır İl Başkanlığının feshedilmesi ve bina kapılarına kilit vurulmasının ardından MHP eski İl Başkanı Cihan Kayaalp önce gözaltına alınmış ardından tutuklanmıştı.

 

Bunun üzerine bir açıklama gereği duyan münfesih Diyarbakır İl Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri kamuoyunu bilgilendirmek için yaptığı açıklamada, “15 Haziran 2022 tarihinde genel merkezimizin MHP Diyarbakır İl Başkanlığının Kapatılmasına yönelik kararı, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız E.Semih Yalçın tarafından kamuoyuna duyurulmuştur. Müteakiben görevden alınan İl Başkanı Cihan Kayaalp hakkındaki bir takım iddiaların soruşturulması amacıyla Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınarak gerekli adli tahkikat başlatılmıştır” denildi.

 

13 TAŞRA İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİ BAŞINDADIR

 

Açıklamanın devamında 13 taşra ilçe başkanlığının görevi başında olduğuna dikkat çekilerek şunlara yer verildi: “Eski İl Başkanı Cihan Kayaalp’e isnat edilen suçlar nedeniyle tutuklanmasına karar verilmiştir. Her ne kadar il başkanlığımızın kapatıldığı bilgisi kamuoyuna açıklanmışsa da genel merkezimizin takdir ve talimatları doğrultusunda 4 merkez ilçe başkanlığımız ile 13 taşra ilçe başkanlıklarımız görevi başında olup partimizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda genel merkezimizin koyduğu hedeflere yönelik parti çalışmalarına devam etmektedir. İlçe başkanları ve yöneticileri görevleri başındadır.”

 

HER ZAMAN TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİZ

 

Hiç bir üyelerinin gözaltında olmadığına dikkat çekilen açıklamada aranan veya tutuklanan üyelerinin de olmadığını, yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulandı.

 

Münfesih il başkanlığı açıklamasında, “Tutuklanan eski İl Başkanı Cihan Kayaalp’e isnat edilen suçların partimizle ve yönetimdeki arkadaşlarımızla hiç bir ilgi ve bağlantısı kesinlikle yoktur. Tamamen Kayaalp’ın gerçekleştirdiği bu olaylar Kayaalp’ın şahsi ile ilgilidir. Bir kısım şer odakları bu olayları provake ederek haber sitelerinde il yöneticilerinin de arandığı veya gözaltına alındığı veyahut tutuklandığı haberlerini geçmektedir. Bu tamamen asılsızdır. Hiç bir yöneticimiz bu olayların içinde olmadığı gibi ne aranmaktadır ne de gözaltına alınmıştır veya tutuklanmıştır. Bu gibi açıklamalarla partimizi karalamaya çalışan şer odakları bilmelidirler ki MHP dün vardı, bugün de var, yarın da var olacaktır. Her daim gücüne güç katacaktır. Bizler her zaman liderimizin ve teşkilatımızın emrindeyiz. Kamuoyuna arz ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.