Dolar 32,3176
Euro 34,7567
Altın 2.389,37
BİST 10.263,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

ERGANİ’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ergani’de, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, ilçe merkezindeki hastane, eczane ve kamu kurumlarında dezenfekte edildi.

ERGANİ’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
REKLAM ALANI
16 Şubat 2021 12:54
474

Ergani Belediyesi ekipleri, salgının başladığı günlerde başlattığı hijyen çalışmalarını sürdürüyor.

 

ARA REKLAM ALANI

İlçedeki temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, hastane, eczane ve kamu kurumlarında Sağlık Bakanlığının onay verdiği, insan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen malzemelerle dezenfekte ediyor. Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, belediye olarak Pandemi ile mücadeleye aralıksız devam ettiklerini belirtti.

 

Vatandaşların sağlığını korumak için en üst düzeyde hijyen çalışması yaptıklarını vurgulayan Öztürk, “Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarında yoğun bir dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyoruz. Alınan tüm tedbirler halkımızın sağlığı ve güvenliği için” dedi.

 

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının ilk dozu yapıldı. Sağlıklı günlere kavuşmak için tüm tedbirlere uyulması çağrısında bulunan Öztürk, koronavirüs salgın riskinin ortadan kalkmasına yönelik yapılan aşılama çalışmaların ilçede hızla devam ettiğini belirtti. Biz de sıramız gelince aşımızı yaptırdık. Toplumun risk altında olan bütün kesimleri de umarım kısa süre içerisinde aşılanmış olur. Bu kapsamda salgın ile mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, denetim ekiplerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.